Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přemýšlím o hodinkách, u kterých by mi bylo jedno jestli je poškrábu. O hodinkách, které klidně vezmu na střelnici, kde jsem často, ale přitom stále půjde o mechaniky, potápky s vojenským duchem :) Ne že by mi no rolexkách škrábance vadily, ale přeci jen je to rozdíl :)

Docela mě zaujaly Precista PRS-82, jedná se o 200ks reedici britských vojenských hodinek z roku 1982. Dokonce je použit stejný ETA strojek. Hodinky mají asymetrické pouzdro, jsou bez datumu, vintage luminiscence, celobroušené pouzdro, klenutý safír a pro mě povedené ručky "hadí hlava" :)

Cena myslím výborná, zpracování perfektní ... 

Pátral jsem, jestli je někdo na fóru nemá ... a asi ne, tak se ptám co si o nich myslíte ?

http://www.timefactors.com/precista.htm

http://www.britishblades.com/forums/showthread.php?184593-Another-watch-the-Precista-PRS-82

http://watcharama.com/precista-prs-82-royal-navy-diver-from-timefactors/

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Myslim si o nich, ze jsou super! Jedinou vytku mam k napisu na cifru - ja bych tam oznaceni vyrobce nedaval, ale chapu, ze se chteji pochlubit.

A jsou jeste k sehnani? A ta cena?

Edit: cenu uz jsem nasel a vypadaji i ze jsou k mani. Ja bych do toho sel.

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno (upraveno)

Chtěl jsem něco jiného než SEIKO ... to už mám za sebou, měl jsem 6105 a ty už jsou fuč  :)

K dispozici je ještě pár kusů z 200 ks série.

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

A jsou doma .... první dojmy jsou perfektní. Doprava z Anglie ke mě domů trvala 24h ! Zpracování perfektní, velikost ideální, vnitřní antireflex dokonalý, na NATO bezchybné ... co dodat, jediný kousek v ČR, takže jsem spokojený :D

Odesláno

Tyhle Precisty jsou vyborny. Ja uz kolem nich brousim pul roku. Gratuluju!!! A rikas poslednich sest kusu...? ;-)

Eddie z TF psal, že zbývá posledních šest, takže není na co čekat :D

Odesláno

Jsou pěkný,hodně pěkný,jen doufám,že je uvidím naživo :).

Mě se strašně líbí Tactico TC2 jen je sehnat za rozumné peníze :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Eddie z TF psal, že zbývá posledních šest, takže není na co čekat :D

Ze by? :-D

Pockam si na cislo 199 nebo 200 ;-) I kdyz ony vlastne cislovane nejsou, nebo jo?

Na zahranicnich forech jsem se docetl neco ve smyslu, ze puvodni edice uz byla vyprodana a tohle jsou dalsi kousky. Nebo jsem to spatne pochopil a bylo tam jen nejake preruseni v dodavkach? Jak na potvoru ted samozrejme nemuzu najit ten zdroj, kde jsem to vycetl. Ale tusim, ze to bylo nejake anglicke forum...

Odesláno

Ze by? :-D

Pockam si na cislo 199 nebo 200 ;-) I kdyz ony vlastne cislovane nejsou, nebo jo?

Na zahranicnich forech jsem se docetl neco ve smyslu, ze puvodni edice uz byla vyprodana a tohle jsou dalsi kousky. Nebo jsem to spatne pochopil a bylo tam jen nejake preruseni v dodavkach? Jak na potvoru ted samozrejme nemuzu najit ten zdroj, kde jsem to vycetl. Ale tusim, ze to bylo nejake anglicke forum...

Máš pravdu, edice byly dvě ... 1-200 a 201-400.  Takže celkem 400ks. Z té druhé mám já 393. Číslo je vyražené na dýnku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...