Jarett Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Přemýšlím o hodinkách, u kterých by mi bylo jedno jestli je poškrábu. O hodinkách, které klidně vezmu na střelnici, kde jsem často, ale přitom stále půjde o mechaniky, potápky s vojenským duchem Ne že by mi no rolexkách škrábance vadily, ale přeci jen je to rozdíl Docela mě zaujaly Precista PRS-82, jedná se o 200ks reedici britských vojenských hodinek z roku 1982. Dokonce je použit stejný ETA strojek. Hodinky mají asymetrické pouzdro, jsou bez datumu, vintage luminiscence, celobroušené pouzdro, klenutý safír a pro mě povedené ručky "hadí hlava" Cena myslím výborná, zpracování perfektní ... Pátral jsem, jestli je někdo na fóru nemá ... a asi ne, tak se ptám co si o nich myslíte ? http://www.timefactors.com/precista.htm http://www.britishblades.com/forums/showthread.php?184593-Another-watch-the-Precista-PRS-82 http://watcharama.com/precista-prs-82-royal-navy-diver-from-timefactors/
nickolas Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Myslim si o nich, ze jsou super! Jedinou vytku mam k napisu na cifru - ja bych tam oznaceni vyrobce nedaval, ale chapu, ze se chteji pochlubit.A jsou jeste k sehnani? A ta cena?Edit: cenu uz jsem nasel a vypadaji i ze jsou k mani. Ja bych do toho sel. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem nickolas
USER47 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Pěkný. Ale brát jakýkoli mechanický hodinky na střelnici je podle mě nesmysl.
Jarett Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Cena je 380liber ... na střelnici hodinky potřebuju a digitálky nesnáším
StefanM Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Pekne hodinky. A co chystane Seiko Turtle? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89576-seiko-nova-legenda/?p=1564259
Jarett Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Chtěl jsem něco jiného než SEIKO ... to už mám za sebou, měl jsem 6105 a ty už jsou fuč K dispozici je ještě pár kusů z 200 ks série. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Jarett
nickolas Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Safir, 200m, antimagnet, ETA...za 15litru. Ja myslim ze velmi dobre!
Kluk jako buk Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 ...a k tomu všemu akorátní velikost. Já myslim, že jsou super. Běž do nich! (Na střelnici je neber, to píšu jako někdo, kdo teď nejspíš zničil incabloc při házení lopatou.)
Jarett Odesláno 19. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Tak jsou na cestě. Eddie z TF mi psal, že má posledních šest kousků a že jsem první v česku, kdo si je kupuje
Kluk jako buk Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 To je pecka. Těšim se na fotky.
Jarett Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 A jsou doma .... první dojmy jsou perfektní. Doprava z Anglie ke mě domů trvala 24h ! Zpracování perfektní, velikost ideální, vnitřní antireflex dokonalý, na NATO bezchybné ... co dodat, jediný kousek v ČR, takže jsem spokojený
Toblin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Moc pekny hodinky. By si zaslouzily chlubici vlakno a nejake obrazky
Jarett Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 No líp než zde bych to nenapsal: http://forums.watchuseek.com/f74/precista-prs-82-my-two-penneth-few-pics-1045649.html
Kluk jako buk Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Velká gratulace! Chtělo to celkem odvahu, ale jsou perfektní, ať dlouho slouží.
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tyhle Precisty jsou vyborny. Ja uz kolem nich brousim pul roku. Gratuluju!!! A rikas poslednich sest kusu...? ;-)
Jarett Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tyhle Precisty jsou vyborny. Ja uz kolem nich brousim pul roku. Gratuluju!!! A rikas poslednich sest kusu...? ;-)Eddie z TF psal, že zbývá posledních šest, takže není na co čekat
Juraj11 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Jsou pěkný,hodně pěkný,jen doufám,že je uvidím naživo .Mě se strašně líbí Tactico TC2 jen je sehnat za rozumné peníze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Eddie z TF psal, že zbývá posledních šest, takže není na co čekat Ze by? :-DPockam si na cislo 199 nebo 200 ;-) I kdyz ony vlastne cislovane nejsou, nebo jo?Na zahranicnich forech jsem se docetl neco ve smyslu, ze puvodni edice uz byla vyprodana a tohle jsou dalsi kousky. Nebo jsem to spatne pochopil a bylo tam jen nejake preruseni v dodavkach? Jak na potvoru ted samozrejme nemuzu najit ten zdroj, kde jsem to vycetl. Ale tusim, ze to bylo nejake anglicke forum...
Jarett Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ze by? :-DPockam si na cislo 199 nebo 200 ;-) I kdyz ony vlastne cislovane nejsou, nebo jo?Na zahranicnich forech jsem se docetl neco ve smyslu, ze puvodni edice uz byla vyprodana a tohle jsou dalsi kousky. Nebo jsem to spatne pochopil a bylo tam jen nejake preruseni v dodavkach? Jak na potvoru ted samozrejme nemuzu najit ten zdroj, kde jsem to vycetl. Ale tusim, ze to bylo nejake anglicke forum... Máš pravdu, edice byly dvě ... 1-200 a 201-400. Takže celkem 400ks. Z té druhé mám já 393. Číslo je vyražené na dýnku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se