Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsi ty me, paradni citelnost. Spatne se foti, ale majitele behem dne opravdu prekvaci, jak meni barvy ciferniku. Vzdy ale jasne vidis kolik je hodin, lumi tam je jako svanda, nebo do uplne tmy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ak su nazivo tie nove eterny date tak dobre ako na fotkach, tak aspon ja by som mal vybrate

velmi sa pacia aj na tom hnedom remeni

ale napr. u povodneho modelu som cakal vacsie nadsenie ako sa u mna pri odskusani dostavilo, napriek tomu, ze na fotkach posobia bombovo

Odesláno

Jojo, tam je pár pěkných modelů.

Ale jejich gas trubice mě moc neoslovují a navíc mám dojem, že jsou vysazení na kresbičky na dýnku. Ale jinak pěkné:

Odesláno

Ty Bally jsou hodně povedené, sám bych si od nich klidně vybral, ta značka je mi velice sympatická a za mě je to teda asi to nej, co tu padlo.

Odesláno

Když tak pozoruju ty Bally- nelíbí se mi tvar pouzdra,.

Moment přechodu mezi kruhovým pouzdrem a nožkou, kdy je to konvexně podfrézované, a potom delší, hranou zakončená nožka.

Není to až tak markatní jako třeba u Damaska, ale i tak, je to nepěkný moment.

To Eterna je taková baculatější, řekl bych "Omega typ".

Odesláno

Tak ono Bally dle mého působí takovým tool dojmem a přidává jim i ten tah, se kterým je to opravdu pořádný kus železa a to se mi líbí. Eterny jsou uhlazenější, na OWG vlastně možná i lepší, na ruce budou určitě velice pohodlné a to se v případě OWG určitě musí brát v potaz. No nemáš to jednoduché, ale myslím, že ani jednou z těchto variant chybu neuděláš.

Jinak měl jsi tu ve výběru i mé GMT Alpiny, je mi jasné, že ty už jsi vyřadil i kvůli velikosti, jelikož jak čtu 40-42 ideál, ale za sebe musím říct, že aniž bych chtěl, tak díky nim můžu být klidně taky OWG, vlastně teď nic jiného ani nenosím, takže to OWG kritérium splňují velice dobře :)

Odesláno

Tento model od Alpiny jsem vyřadil kvůli lunetě. Jsem magor na škrábance a proto je cílem tohoto se zbavit. U Alpiny jsou ale i jiní adepti, Alpina se profiluje poslední dobou pro mě tím správným směrem.

Odesláno

Joo ještě luneta, na tu jsem úplně zapomněl, pak je to tuplem jasné :) Určitě by se dalo vybrat něco z řady Alpiner, tam jsou krom těch mých a chrono verze i nějaké kousky bez lunet a třeba ty manufakturní, co tu má i pár členů  vypadají fakt dobře.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zatím nijak, chodí katalogy, brouzdám, vybírám.. nemám žádný kloudný termín.

V podstatě se potácím od stavu " nechám co mám" přez "vyměním" až po " prodám a koupím"

pár favoritů je, Eterna, Alpina, Union G...

Ale pořád to není na ten finální zářez..

• po měsíci...
Odesláno

Trošku si tu moji tryznu poposunu nahoru:

Ideál designu je jasný, šoupnu si sem fotku jak by to asi mělo vypadat.

Rolex to ale bohužel nikdy nebude ( ale nikdy neříkej nikdy, že)

Jak je to jednoduché, těm hodinkám nic nechybí, nic nepřebývá, prostě nemají chybu.

Odesláno (upraveno)

Udělat něco jednoduché (a čisté) je v podstatě velice složité. Rolex je jeden z mála co to umí... Hele a co třeba něco jako Mark XV? Cenově je to na půlce toho Exploreru a jednoduché to je také, akorát oproti Expům je to dost strohé teda což ty asi nechceš... 

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Pilotky ... není mi tento styl blízký. Přijde mi to , možná zbytečně, vyhraněné a neuniverzální. I když vím, že se pletu, prostě jsou mi blíž vodníky.

Ale kdyby byly někde Marky za 40, ta neváhám, že..:):)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...