Chumpus Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Jsem hlava děravá, takže je možné, že už jsme to tu kdysi probírali a já na to zapomněl. Ale dneska jsem náhodou narazil na model SARY055 a koukám, že má v rámci Seika nestandardní rotor. A platí to pro většinu řady SARY. Za nějakých 250-280 dolarů mi to přijde jako docela zajímavá záležitost a přemýšlím, že nějaké dostane žena jako další hodinky, aby mohla na kamarádky machrovat průhledným dýnkem (laici na to většinou reagují hodně překvapeně)
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ten průhled je fakt moc hezkej.
People Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ja som kedysi po nich pokukoval, cela ta rada je podarena. Unisex ako lusk. Nesiel som do nich kvoli tomu, ze su velmi spolocenske, bez lumi a na nato strape by vyzerali divne.
Daemonultimate Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Mně se průhledy stále neokoukaly, tady je vidět, že stačí trochu děr, nápisů, změnit barvu a je zase se na co dívat ... i celkově. Jak píše People: ,,Unisex ako lusk".
Jiribartl Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Velive povedena rada, dobry cenovy pomer
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Myslim, ze to je dobra volba, budou se libit.
davok Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Moc hezký model, tuto řadu jsem nějak opomíjela. Škoda, že nejsou menšího rozměru.V jednom odkazu jsem našla stejně vyhlížející hodinky nesoucí označení SRP527J1. Chápu správně, že se jedná o dvě verze - pro japonský a mezinárodní trh? Jaký je v nich rozdíl?
stosi Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Doporučuji, přítelkyně si je pořídila (SRRY011) a v reálu vypadají mnohem líp, než na fotkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Delapancha Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Taky uz me 011 cvrnkly do oci, uvazoval jsem taky pro moji drahou polovici.Kdyz ona ale nejak hodinkam nepropadla, takze bych ji pak nutil, coz by nedelalo dobrotu a nebo by lezely ladem, takze skoda porizovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se