cenek Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Zdravím všechny členy chronomagu, po čase se zase projevím jedním příspěvkem a to s dotazem na reálnou cenu Velkých primek s cal 52 (s datumovkou) Mám velké primky s cal 50 a před několika dny jsem je zahlédl na aukru s kalibrem 52 a datumovkou. Rád bych Vás požádal o názor na reálnou cenu těchto zachovalých hodinek. Docela jsem po nich zatouzil a zajímalo by mne, za kolik se tak daí sehnat. Díky, čeněk P.S. jinak ty velké primky s cal. 50 nosím denně do práce a jdou překvapivě přesně, s denní odchylkou cca 2 min , dle mého názoru jsou to nejkrásnější primky a to jsem též štastným vlastníkem černých sport I gen ...
Ali Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 překvapivá přesnost 2 minuty denně! Podle mě je to teda celkem dost. Jóó to pokud by to byly 2 sekundy denně, to by byla jiná!
jjjj Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Tak tak, z těchto Primek se dá vymáčknout lepší přesnost. Ali napsal: překvapivá přesnost 2 minuty denně! Podle mě je to teda celkem dost. Jóó to pokud by to byly 2 sekundy denně, to by byla jiná!
mischa Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Ohledně ceny- ta se může pohybovat od 50 do 2000 Kč. Záleží na jejich stavu. Jestli jsou v NOS stavu, tak když budeš mít štěstí, a dozví se to někdo, kdo je sbírá, tak je ta cena reálná. Když je seženeš někde v bazaru, můžou stát klidně těch 50 Kč i ve slušném stavu. To je z pohledu kupujícího. Z pohledu prodávajícího- hodinky mají takovou cenu, kterou je nyní někdo ochoten dát. Můžeš klidně někoho přesvědčit, že to jsou hodinky, které nosil John Kennedy a rázem je prodáš za 100000USD. Ale musí se Ti to podařit. Na druhou stranu, téměř všude ve světě je lze se štěstím prodat tak za 10 EUR. Největší kupní síla je v tomto případě u nás v Čechách. Prostě musíš narazit na někoho, kdo je chce mít, ideálně na víc takových lidí. Oni se pak pobijou. Když je nenajdeš, neprodáš je ani za oběd v čínském bufetu. A pro Tebe samotného- mohou mít cenu nulovou, pak je vyhoď, nebo někomu dej, bez nároku na zisk. Třeba mají pro Tebe cenu takovou, že bys je neprodal ani za 50000Kč, když se jedná o hodinky po dědovi, nebo tátovi, nebo o dárek od někoho, kdo je pro Tebe důležitější, než peníze.
tlapka Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 na aukre sú ceny v priemere od 400 do 600 Kč.
docent_tecka Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 neco jsem nedavno kupoval, tak se muzu podelit o me poznatky zjistene dlouhodobejsim sledovanim - odrbane na aukru tak cca 400, pekne, opravdu zachovale kousky cca 900 a nadherny NOS okolo 1500, zachovale 52 se zajimavymi ciferniky nad 1500.
cenek Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2007 docent_tecka napsal: neco jsem nedavno kupoval, tak se muzu podelit o me poznatky zjistene dlouhodobejsim sledovanim - odrbane na aukru tak cca 400, pekne, opravdu zachovale kousky cca 900 a nadherny NOS okolo 1500, zachovale 52 se zajimavymi ciferniky nad 1500. Díky za reakce, tímto zde dávám na vědomost, že kdybyste někdo měl velké PRIMKY s cal 52 v zachovalém stavu schopném nošení a chtěl je prodat, tak bych se zajímal. Zatím. Č
vana Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Citovat P.S. jinak ty velké primky s cal. 50 nosím denně do práce a jdou překvapivě přesně, s denní odchylkou cca 2 min , dle mého názoru jsou to nejkrásnější primky a to jsem též štastným vlastníkem černých sport I gen ... Koukám jako blázen, taky nosím denně Prim 50, ale seřídil sem je tak, že denní odchylka neni nikdy větší než 5 s, dlouhodobá (tak po týdnu nošení) do 15 s. Jestli chceš, můžeš mi je poslat na seřízení - rád udělám!
cenek Odesláno 18. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2007 vana napsal: Koukám jako blázen, taky nosím denně Prim 50, ale seřídil sem je tak, že denní odchylka neni nikdy větší než 5 s, dlouhodobá (tak po týdnu nošení) do 15 s. Jestli chceš, můžeš mi je poslat na seřízení - rád udělám! Díky za nabídku, rád jí využiju. Já je koupil a jak byly tak je nosím. Takže bych seřízení uvítal. Ještě mají neorigo ručky (hodinová a minutová), mám náhradní originální, tak bych je chtěl vyměnit. Zatím jsem se k tomu neodhodlal, protože v Praze nevím o nějakým dobrým hodináři. Kdybyste někdo měl tip, kam je na výměnu dát, tak budu rád. potřeboval bych seřídit i ty sporty I gen. Ty by asi potřebovaly hodně vyčistit, protože se zpožďují v asi 4 minuty za 3 hodiny. Díky, čeněk
Foundryman Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 cenek napsal: Díky za nabídku, rád jí využiju. Já je koupil a jak byly tak je nosím. Takže bych seřízení uvítal. Ještě mají neorigo ručky (hodinová a minutová), mám náhradní originální, tak bych je chtěl vyměnit. Zatím jsem se k tomu neodhodlal, protože v Praze nevím o nějakým dobrým hodináři. Kdybyste někdo měl tip, kam je na výměnu dát, tak budu rád. potřeboval bych seřídit i ty sporty I gen. Ty by asi potřebovaly hodně vyčistit, protože se zpožďují v asi 4 minuty za 3 hodiny. Díky, čeněk Obrať se na Mechana, sídlí kousek za Prahou.
Návštěvník tolja Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Foundryman napsal: Obrať se na Mechana, sídlí kousek za Prahou. Ať je pošle vanovi, anebo odveze Mechanovi, nemůže šlápnout vedle.
spidermann Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Já myslím, že pokud nejezdí s trmvají, nebo neřídí mezinárodní rychlík, tak mu ty dvě minuty v poho stačí. Co furt honíte sekundy chlapi, já se vám divím!
Saddam Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 vana napsal: Koukám jako blázen, taky nosím denně Prim 50, ale seřídil sem je tak, že denní odchylka neni nikdy větší než 5 s, dlouhodobá (tak po týdnu nošení) do 15 s. Souhlasím, mám taky jedny 50 a při běžném nošení dělá odchylka za den okolo 10 s...
Mech Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Můžete sem někdo hodit foto, ať vím o kterých primkách je vlastně řeč? Dík.
docent_tecka Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Mech napsal: Můžete sem někdo hodit foto, ať vím o kterých primkách je vlastně řeč? Dík. tady, i kdyz to je jiny kalibr (bez datumu), tak tvar odpovida... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=velké+prim
Návštěvník tolja Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 (upraveno) Mech napsal: Můžete sem někdo hodit foto, ať vím o kterých primkách je vlastně řeč? Dík. Korunka samozřejmě není origoš Upraveno 25. října 2007 uživatelem tolja
Mech Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Jo, jedny taky mam a jsou to asi moje nejoblibenější primky. Kdyby někdo měl k mání náhradní ráfek, byl bych mu vděčný. To už se ale asi nedá sehnat. Dík za foto a odkaz.
Návštěvník Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Odesláno 27. října 2007 Mech napsal: Jo, jedny taky mam a jsou to asi moje nejoblibenější primky. Kdyby někdo měl k mání náhradní ráfek, byl bych mu vděčný. To už se ale asi nedá sehnat. Dík za foto a odkaz. kupoval jsem kal. 52 v antiku ve velmi slušném stavu za 700,-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se