ramon Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Do dneška jsem netušil, že něco takovýho je, až jsem narazil na Ebay na tohleto, za 60 hadrů to můžete mít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.ebay.com/itm/USSR-watch-Slava-Transistor-tuning-fork-serviced-poljot-pobeda-accutron-214-/281854051823?hash=item419fcf85ef:g:ZBoAAOSwwbdWQwgA
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Tak to je pro mne úplná novinka. Díky za rozšíření obzorů.
ramon Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) No oni Rusi dělali divotvorný věci, tohleto je taky dost zajímavý, kdyby to fungovalo, možná bych si to ze srandy i koupil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj Aukro.cz Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem ramon
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Žasnu, co se v zemi kde zítra znamenalo předevčírem všechno zmáklo. Že tam dělali ladičky jsem teda netušil.
Dzos Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ono už to ve vláknu k ladičkám proběhlo dříve. Jedná se o kopii patentu bulovy (samozřejmě bez autorských práv), dnes by se s trochou nadsázky daly posuzovat jako fejk :). http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75910-vintážní-ladičky-electric-watch/?p=1254557 Jen tak mimochodem, protože to sem nepatří, s ladičkami koketovali také v Eltonu, nicméně k seriové výrobě nikdy nedošlo. A pokud se nepletu, tak název elton je také inspirovaný ladičkou (ELektronický TÓN ?).
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Někde na USSR time je story, že Chruščev přivezl jedny Bulovy z USA, dal je soudruhům s tím, ať naklonují repliku a tím to nějak skončilo. Podobně jako prim neměli práva, navíc ani nezvládli technologii, takže 1000ks a konec... Blíže zde: http://forums.watchuseek.com/f10/slava-transistor-restored-759596.html
vfr Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 No oni Rusi dělali divotvorný věci, tohleto je taky dost zajímavý, kdyby to fungovalo, možná bych si to ze srandy i koupilsláva1.jpegslava.jpegZdroj Aukro.czHoši sorry za otvírání dávno mrtvého vlákna,ale včera se mě do ruky dostali přesně tyto hodinky.Rozdíl je v tom že je mám pozlacený a bez nápisu 18 kamenu-nebo kolik tam píšou-.Měl bych pár otázek,kdo by pomohl předem děkuji.Mám je bez baterky,jestli by někdo věděl co tam má být,nechci zbytečně experimentovat.Potom co je to za strojek,a zhruba kdy se vyráběli,googluju všude možně a informace skoro žádný.Dík za každý info.
vfr Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Hoši sorry za otvírání dávno mrtvého vlákna,ale včera se mě do ruky dostali přesně tyto hodinky.Rozdíl je v tom že je mám pozlacený a bez nápisu 18 kamenu-nebo kolik tam píšou-.Měl bych pár otázek,kdo by pomohl předem děkuji.Mám je bez baterky,jestli by někdo věděl co tam má být,nechci zbytečně experimentovat.Potom co je to za strojek,a zhruba kdy se vyráběli,googluju všude možně a informace skoro žádný.Dík za každý info.Čtu to po sobě a píšu kraviny.Mám je též pozlacené,ale ciferník jakoby v barvě pozlacení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se