Přejít na obsah

Jaké Tag Heuer máte na ruce?

p3k

Doporučené příspěvky

Gratulace! Hodinky parádní :). Jen si dle mého soudu nezaslouží, aby zde na fóru chodily za 80 tis. Kč (nové) a byly tak cenově na roveň ETA chrono strojkům :/. Považuju to za poměrně značnou dehonestaci...Heuer 01 je fascinující strojek, který je levný i za 125 tis. českých kaček.

To je ale blábol, hodinky co mají u SK AD prezentované za 4.600? (115.000,-) jako full price . . . tak nám tady budeš tvrdit že jsou za 125.000 levné? Na Dobrý den nebo slušný dotaz emailem na ně dají 10% slevu. A jsme na 103.500. Rovnou z krámu, tu black friady akci za 50% teda počítat nebudu abych byl fér. A když hodinky s takovouhle cenou jednou dáš na ruku tak jsi na 80.

Že ty se snažíš tady vymyslet jak je prodat a myslíš že takové posty zvednou cenu? :lol2:

Hele, mně tak napadá - jsi si na tenhle superdeal půjčil prachy? Pak by dávalo logiku urputná snaha vykešovat co nejvíc i za cenu že tenhle nick na fóru odepíšeš, místo aby jsi řekl fajn, hoši, stálo mě to šest pětek i s cestou tak za 80 je pustím, vydělám na členu fóra 20 litrů a myslete si co chcete?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ale blábol, hodinky co mají u SK AD prezentované za 4.600? (115.000,-) jako full price . . . tak nám tady budeš tvrdit že jsou za 125.000 levné? Na Dobrý den nebo slušný dotaz emailem na ně dají 10% slevu. A jsme na 103.500. Rovnou z krámu, tu black friady akci za 50% teda počítat nebudu abych byl fér. A když hodinky s takovouhle cenou jednou dáš na ruku tak jsi na 80.

Že ty se snažíš tady vymyslet jak je prodat a myslíš že takové posty zvednou cenu? :lol2:

Hele, mně tak napadá - jsi si na tenhle superdeal půjčil prachy? Pak by dávalo logiku urputná snaha vykešovat co nejvíc i za cenu že tenhle nick na fóru odepíšeš, místo aby jsi řekl fajn, hoši, stálo mě to šest pětek i s cestou tak za 80 je pustím, vydělám na členu fóra 20 litrů a myslete si co chcete?

Presne..  :notworthy: Kdyby mely v akci Alpiny, bude chvalit zase Alpiny.. Dela tady takove nezistne, nenapadne PR.. Kaspar, ale zase me bavi  :goof: 

Btw mozna to ted schytas, ze zavidis, ja uz lekci dostal.. Jsem chuda socka, hned me prokouknul  :crying_anim02:    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...