misoo Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 (upraveno) Tag Heuer Sea Dweller Upraveno 30. března 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Definitívne - nie jediné, ale jedny z tých ktoré z domu nepôjdu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Moje prvé TH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Velmi pekne, paci sa mi ta bw farebna kombinacia jemne doplnena cervenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Ďakujem, veru som z nich nadšený. Sú to síce baterky, ale pri small second mi to vôbec neprekáža, navyše vyzerajú ako chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Gratuluji, minuly tyden jsem si udelal radost tak prvnima a take baterkama a radost velika. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 (upraveno) Hujery na vylete, Oponicky hrad Upraveno 31. března 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Občas mám roupy je pustit, pak je ale nasadím na ruku a vše je jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 (upraveno) Nepustaj ich, tieto modro-oranzove su TOP! Ja Biene Maja... Upraveno 9. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Jedna večerní z pondělka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Nazdar, chcel by som Vás poprosiť o názory čí sú tieto 43ky aquaracer už moooc alebo ešte znesiteľné ? Pre porovnanie posielam druhé dve foto vo veľkosti 41. Dik moc Dávid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Osobně preferuju menší rozměr. Líp se to nosí. Faktem ale je, že Aquaracery nmají enormě pohodlné pouzdro a i velikost 43 bude na nošení asi v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Ja rad velke. 41 jsou mi dobre, kdyz luneta presahuje, ale tady nepresahuje. To je o pocitu kazdyho soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 tak, zalezi ako to citis ty... takto z fotky mi k tebe lepsie sedia tie 41, ale tie 43 niesu mimo misu mne osobne viac sedeli 43, ale boli vazne dost tazke... lepsie sa citim s mensimi hodinkami, ktore su rozhodne pohodlnejsie. a 41 na kove isto niesu az tak male hodinky ze by s nimi mohol mat ktokolvek problem... teda pokial neratam laby 20+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Oks, dík moc za názory, asi sa nakoniec prikláňam aj ja ku tým 41. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Cez sviatky sa mi nechce naťahovať automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Nakoniec teda 41ky k maximalnej spokojnosti a aby manzelka nebola ukratena tak som nasli nieco aj pre nu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 dufam ze na nejaky cas mam s vyberom potapiek klud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 moje prvni aquaracery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se