Peta M Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 S TAG-mi v Brne... Recepcny na hoteli mal tiez pekny cierny Aqaracer na tahu. Tak sme ich navzajom pochvalili. Nechcel som sa pytat ale ak je miestny clen tak ze zdravim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 To je modrá vložka lunety nebo černá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Modra luneta, cierny cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Tie modre su coool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 A ještě modřejší, bohužel teda ne moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 tieto modre s oranzovou su topka !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Mame tu cerny, modry... tak to doplnim bilou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Formulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Stale ma bavia... uz je to vyse roka co ich mam... univerzalky jak vino! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Me se na tom libi hlavne jak tomu ten kyklop dava stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Parada...podla mna cena, kvalita, prestiz, udrzanie hodnoty, dizajn a univerzalnost je u Aquaracer na vybornu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Parada...podla mna cena, kvalita, prestiz, udrzanie hodnoty, dizajn a univerzalnost je u Aquaracer na vybornu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 (upraveno) Krásné kousky a absolutní past na rozpočet rozverného třicátníka Alespoň v mém případě jsem se dostal do stádia, kde z počátku (dle mého prvního příspěvku na zdejším fóru) jsem hledal jen obyčejné módní hodinky na nošení a nyní chci něco "reálného". Jak velká minela by byly TAGy formule 1 v Quartzu? Vím, že jsou předražené, ale nějak mne chytly za srdce. Upraveno 22. září 2019 uživatelem Zachary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 za mě největší fail je plechová spona,ale jinak proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Ta plechová spona hodinky dost odlehčuje a díky tomu se dobře nosí. Ale dát za obyč quartzovou ETu tolik peněz by mě asi moc netěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Plechová je len tá potapačská extenzia, či mám inú sponu na mojich Aquaraceroch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Možná. Já mám sponu plechovou celou a vůbec mi to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 jj aktualne modely maju plechovu len potapacsku extenziu, ostatne je normalne. ale ked vidim ako maju wardy vsetko normalne, s beztoolovou extenziou ktora nijako sponu nezvacsuje, nehrka, tiez aj beztoolove odopinanie tahu od puzrdra... chce se mi brecet velebnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Vojto to je táto? Lebo ja mám na mojich baterkáčoch túto: A na tú ja nemôžem povedať nič zlé. Ale spona od Warda s bez náraďovou mikroextenziou je lepšia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se