Bells Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Jako vždy děkuju za chválu, ty hodinky si to zaslouží, protože jsou prostě super.
bladerunner Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Ak prežijem dnešnú 24-ku a víkend /viď vlákno "čo ma práve naštvalo... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-m%C4%9B-pr%C3%A1v%C4%9B-na%C5%A1tvalo/page-2714/ v pondelok cestujem na dovolenku. Tak rozmýšľam- 100 m WR + šrubovacia korunka + Hirsch Robby - to by mohlo prežiť nejaké to plávanie, nie? Myslím, že viac ako 5 m do hĺbky nedám /teda keď sa ešte plánujem vynoriť/.
bladerunner Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Tak jsou Alpinery opet ve svem zivlu, lezou po horach, na ruce jsou neustale a vse zvladaji naprosto bez problemu, tak tady neco malo To lezieš s Alpinami aj po reťaziach a tak?Ja som pred 2 rokmi absolvoval nejaké túry v Tatrách so Seiko Monster /ktoré sú trocha menšie/ a na reťaziach som ich pár krát škrabol. Vtedy mi to bolo jedno, lebo som prechádzal najprv Prielom a potom Priečne sedlo "do protismeru" a ako "chlapec z nížiny" som bol rád, že som sa tam vôbec udržal /ináč by som tu už nepísal/. Alpinerov by mi bolo dosť ľúto. Minulý rok som už radšej zobral Rangemany, tie sú síce dosť veľké, ale nevadí im, keď ich obuchávam o skalu a majú barometer a výškomer, čo pri výstupoch /Rysy,.../ poteší.
Bells Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Tak ono přece jen to není vyloveně lezení, nejsem horolezec, takže takové klasické vystoupání, ale i nějaké ty řetězy byly a naprosto bez problémů, Alpyny nenmají jediný šrám a vůbec, jsou to sportovní a cestovatelské hodinky, tak musí být všude Dovolenou a lehké potápění také zvládnou, nebál bych se toho, pokud si chceš být úplně jistý, tak si nech udělat tlakovku, ale jelikož jsou praticky nové, tak si mylím, že by neměl být žádný problém, mé se koupou už normálně a v pohodě.
bladerunner Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Na dovolenku ich asi zoberiem, bola by škoda nechať ich doma. Snáď sa podaria aj nejaké pekné fotky, nejak toto vlákno troška zanedbávam.
Bells Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Tak v ty fotky doufám, ať to tu neplním jen já a myslím, že u vdy jim to bude slušet, takže určitě foť a foť A smozřejmě si i užij dovolenou.
AndyAaron Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Pecka! Videl jsem ted ve sleve bilou verzi a cukala mi ruka.
ave1112 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Michale fakt naaadhera;-) sedia ti skvelo, remen parada no co viac si mozes priat?:-) Ondro mal si ich kupit i tak nic poriadne nemas :-)))))) srandujem :-)
Bells Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Pánové díky, už si přeju (schází mi) jen tah, abych to měl komplet, ale je na pořadí, takže bude. Stále jsem s nima maximálně spokojený, takže mi s největší pravděpodobností zůstanou a tím pádem už jen můžu vymýšlet různé varianty. Andy ta bílá je krásná, moc krásná a mohl jsem jí i mít, ale nedovedl jsem si to představit jako hlavní hodinky, takže jsem vzal nakonec černou. Bílé bych bral třeba ty chrona do komba, ale mít dvoje prakticky totožné hodinky je blbost + těch pár neduh co ty chrona mají, takže ani to neprojde. Ovšem něco bílého bych chtěl, hodilo by se mi to do pomyslné trojice. Alpinery s černým cifrem, Magretky celočerné a ještě by to chtělo něco s bílým cifrem, ale tam je to takové složité, málo co se mi v bílé líbí
Rudina Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) bílý hodinky jsou fajn,nikdy jsem je neměl a pak jsem jednou neodolal a koupil tady tohle (foto z prodejního vlákna), ovšem nosím je na hnědém řemínku Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem Rudina
Bells Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Hmmm bílé Tagy vypadají dobře Něco bílého budu muset časem pořídit, ale to bude asi dlouhý výběr, vůbec nevím, nějaká tipy mám, ale ono to pak v reálu vždy vypadá úplně jinak, ta bílá je u mě nějaká komplikovaná Bílé Alpinery v chronu by byly asi ideál, ale to prostě nejde
Rudina Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Bal jsem se čitelnosti ručiček na bílém cifru,ale překvapilo mě, jak čitelné a přehledné jsou
Bells Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Jo i z fotek to vypadá naprosto v pohodě, asi je hlavní, aby to vždy nějakým způsobem kontrastovalo a tím, jak jsou ty Tagy jednoduché, tak to funguje asi dobře. No uvidím, zda mě taky něco bílého trkne, zatím mi všchny bílé hodinky v reálu nepadly do oka, byť na fotkách se mi líbily, ale to je klasika, v reálu jsou vždy hodinky jiné.
AndyAaron Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Potapky nebo tooly mi prijdou lepsi s tmavym cifrem. Naopak u oblekovek/univerzalek se mi vic libi svetly. Mozna zkus mrknout timhle smerem. Jen nevim, jestli to budes mit kam nosit...
Bells Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Však i nějaký takový směr mám v plánu, něco jako třeba Omegy Aquaterra, vysloveně oblekovky nechci, ale něco takového bych možná i zvládnul nosit, byť si tím nejsem jistý Nijak extra to neřeším, jsem spokojený, spíš jen tak uvažuju do budoucna o nečem do trojice, co jsem ještě neměl, což jsou právě bílé hodinky a i styl AT.
Bells Odesláno 5. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Zase tu mám pár nových fotek, tak přidávám
pavel23 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Moc pěkný a Seat FR už je doma. Gratulace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se