Toblin Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Klobouk dolů, dlouho jsem tu nebyl a vidím samé krásné fotky! A kompletní hodinky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Na tom tahu jsou fakt super! Jsou, jsou fakt boží a skvěle se i nosí, díky lepšímu vyvážení. Mám takový pocit, že to bude dlouho trvat, než tah sundám a ponosím je taky na něčem z dalších možností, co jsem nastřádal Moc tady nepřispívám, ale toto už nešlo. Sakra nedávno jsem pořídil alpina seastrong zde na fóru, ale jak koukám zde do vlákna, tak ve mě čím dál tím více zraje pocit, že jsem u Alpina vybral špatnou řadu. Jsou opravdu skvělé. Nevybral, skoro všechny Alpiny jsou skvělé, alespoň já to tak vidím a mít hned ty "pravé" by byla nuda Já měl troje různé, než jsem se dostal k těmto a i spoustu dalších hodinek a nelituju asi žádných, ba naopak některé bych klidně bral znovu Klobouk dolů, dlouho jsem tu nebyl a vidím samé krásné fotky! A kompletní hodinky jsou super Tak to jsem rád, že se líbí, když už to tady tak plním, jen je škoda, že jich tady není víc, je nás jako šafránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Něco málo z víkendu IMG_7035.jpg IMG_7037.jpgAhoj, tak čekání se doopravdy vyplatilo. Na tahu jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Aaano a teď už vlastně nemám co, takže jedině nějaké úplně nové hodinky, ale nic moc mě neláká, takže bude nejspíš klid. No a samozřejmě doufám, že taky nakonec rozšíříš naše Alpina řady Upraveno 28. února 2017 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Takový menší pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Joo, tak to je ovšem parádní gag! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tohle uz je jina liga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Joo, tak to je ovšem parádní gag! Jsem rád, že se líbí, když už jsem si s tím dal tu práci. Tohle uz je jina liga... Pořád slabota , původně jsem měl v úmyslu to udělat ještě lepší, s plynulým přechodem, ale když jsem zjistil, kolik práce dá i toto, tak jsem to vzdal a znovu se do něčeho podobného nejspíš taky nebudu pouštět, je to pakárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Jako Michale, už toto by pro mne představovalo neskutečný úkol a opravdu si vážím tvé snahy, kterou jsi si s tím dal. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Díky moc, těší mě, že to alespoň k něčemu bylo, když už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Toto vlákno sledovat. Nejen, že nemám správnou řadu Alpin, ještě neumím ani toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Ja navic ani neumim surfovat a ani nemam tak hot pritelkyni. Meli bychom to tady Bellsovi zatrhnout Upraveno 6. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Toto vlákno sledovat. Nejen, že nemám správnou řadu Alpin, ještě neumím ani toto... Ale toto se dá udělat i s jinými hodinkami a nejspíš i jednodušeji, než to dělám já Ja navic ani neumim surfovat a ani nemam tak hot pritelkyni. Meli bychom to tady Bellsovi zatrhnout Ach jo A vůbec, toto vlákno je čistě hodinkové, narozdíl od jiného, takže to ti neprojde kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Ale Bellsi, já bych to hned nevzdával, zkus se zamyslet nad problémem a určitě řešení najdeš. Jako nápovědu ti zasílám tento návod (vypůjčený z vlákna Vostok Amfibia) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 jo todle video dobře znám, tak nějak to mám občas i v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 ten mesh jim fakt sluší,to mnne dostalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 ten mesh jim fakt sluší,to mnne dostalo.... Jo mesh k nim fakt jde, až mě to překvapilo, jak dobře Ovšem teď se na hodinky jen tak nedostane, stejně jako cokoliv jiného, tah u mě bezkonkurenčně vede. Když tak o tom přemýšlím, tak to mám vlastně ideálně rozhozené k ročním obdobím a příležitostem. Tah na normální nošení, řemen na zimu, mesh do vody a nato na hory apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak a konečně tady mám pořádný přísun fotek na tahu, které stále dlužím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Produktovy katalog hadra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Paráda.S tým ťahom im to sekne.CHCEM HO!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se