dan83 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 nerikam ze ho tam odsud vemu, jen me zajima cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tak to jsem zvědavý kolik ti řeknou, když jsem se ptal právě v Koscomu, tak tam mi řekli, že by to mělo být kolem 6000 Kč, což není úplně špatná cena a tak pěkný tah, je opravdu povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Takze odpoved z GN zni - nemame, neumime. Myslis ze bychom dostali slevu na 2ks v Koscomu? Pristi vikend jsem v Praze v Divadle Karlin, melo by to byt nekde pobliz tak snad premluvim zenu, stejne zacina pochtivat hodinky... tak se na nej mrknu v realu pokud bude vystaveny na necem Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 To netusim, myslim si, ze spis ne, jinak ba tahu tam maji bicompaxy, takze omrknout ho urcite muzes. Tak a ja pridavam nejake slibene fotky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Díky za fotky.Hodinky sú doma, ale nechal som ich pod jedľu...Uvidím, či to dovtedy vydržím. Píšem ťapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Tak se máš alespoň na co těšit a obdivuju tě, já bych to nevydržel, raději budu u stromku s nima na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Díky za fotky.Hodinky sú doma, ale nechal som ich pod jedľu...Uvidím, či to dovtedy vydržím. Píšem ťapkou. Tak toto nechápu, já bych to nevydržel, máš můj obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Tak keby že je to mesiac alebo viac, tak to by som to tak neriešil, ale tých pár dní už snáď vydržím. A keby že nie, tak o deň skôr mám narodky .A pod stromčekom už budú na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Tentokrát jdu pro rady, stále nevím jaký řemen jim pořídit, psal jsem už i do vlákna Strapshopu, ze kterého bych řemen objednával, ale napadlo mě, že čím víc reakcí, tím líp, takže to hodím i sem. Hodinky bych chtěl posunout do takového sportovnějšího vzhledu, origo krokodýl ke mě prostě nejde a mám tedy v předvýběru několik varinat, ale ani jednou si nejsem jistý.Takže první je Rios Bass, takový řemen se mi moc líbí, především Nytech povrch, ale nevím, jestli to není k Alpinerům už zase ústřel a nezkazilo by je to, dále mám ve výběru Hirsch Tiger, v černé barvě s bílým prošitím by pěkně ladil k hodinkám, ale zase se mi tam ne zcela pozdává to děrování, to mi jde spíš k jinému typu hodinek, namátkou mě napadají třeba Hamilton PE a na závěr pak ještě Hirsch Robby, který vlastně skloubí oba předchozí řemeny, povrch je podobný právě Bassu a jinak je to Performance, který je maximálně univerzální díky odolnosti, ale tam kromě povrchu a děrování ještě nevím, jestli by nebylo moc té červené...Hodinky sice pár červených detailů mají, ale přijde mi to málo na to, aby k nim ladil červeně prošitý řemen a ještě s červeným spodkem. Měl jsem ve výběru ještě jednoduchý Hirsch James z řady Performance, ale ten nejspíš zavrhuji, protože je až moc jednoduchý a ve výsledku nijaký, hodinky by nijak neoživil.Tak a co si o tom myslíte? Přikládám ještě foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Já mám svého favorita a oblíbence:Hirsch Grand Duke.Dostatečně pevný a masivní, přiměřeně voděodolný, elegantní.. prostě paráda.A to červené prošití bude k Alpinkám parádní! Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Já mám poslední dobou rád textil. Takže něco takovýho - http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p25914h308s489-Watch-strap-Riga-22m.html A nebál bych se barvy. http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23803h308s489-Watch-strap-Oldenbur.html Ovšem to může bejt jenom moje úchylka, na svý Alpiny je bohužel stejně nenacpu. Jinak jak už jsme se bavili, ten Bass je supr. Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Za sebe z tveho vyberu Bass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 ja se dival i na tendlencten, imho by se k cestovatelskym GMT hodil, ale urco to neni univerzal: http://www.martuleather.com/store/p60/Slim_Brown_Suede_Watch_Strap.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Já mám svého favorita a oblíbence:Hirsch Grand Duke.Dostatečně pevný a masivní, přiměřeně voděodolný, elegantní.. prostě paráda.A to červené prošití bude k Alpinkám parádní! Ten má právě vzor krokouše a to já mít nemůžu, vůbec to ke mě nejde, ale i tak děkuju, minimálně za snahu Já mám poslední dobou rád textil. Takže něco takovýho - http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p25914h308s489-Watch-strap-Riga-22m.html A nebál bych se barvy. http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23803h308s489-Watch-strap-Oldenbur.html Ovšem to může bejt jenom moje úchylka, na svý Alpiny je bohužel stejně nenacpu. Jinak jak už jsme se bavili, ten Bass je supr. Spolu jsme se o tom bavili a taky mám Bass stále ve výběru, mě se ten řemen taky moc líbí, ale bojím se, jestli už ten vzor nebude na ty hodinky prostě moc, nechci aby tam byl jak pěst na oko Ten Meyhofer je taky zajímavý, určitě je to dobrý tip a díky za něj, přidávám do výběru, i když tam mám opět strach z toho vzoru. Přijde mi, že nejvíc se bojím asi toho sunburst ciferníku, ke kterému mi přijdou řemeny se strukturou už moc, ale na druhou stranu mě to právě k takovým řemenům táhne, jsou prostě zajímavější. Za sebe z tveho vyberu Bass Ok další bod pro Bass, započítávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 ja se dival i na tendlencten, imho by se k cestovatelskym GMT hodil, ale urco to neni univerzal: http://www.martuleather.com/store/p60/Slim_Brown_Suede_Watch_Strap.html Máš pravdu univerzální není, chtěl bych určitě černý, tento řemen mi sedí spíš k něčemu jako jsou PAMy apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Jelikož nemám možnost řemeny vyzkoušet, tak jsem je zkusil nacpat k hodinkám alespoň na obrázku a musím říct, že takto mi asi nejlíp vychází Hirsch Robby, se kterým to vypadá hodně zajímavě a to právě díky té červené, do které se mi jinak ne úplně chtělo, ale musím říct, že hodinky krásně oživila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Cerveneho prositi bych se nebal. Libi se mi to.Jen bych upozornil, ze je treba take pocitat s tou cervenou gumou, ktera bude videt z profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Červené prošití určitě jo, jen ten perforovaný materiál, podle mě to ty hodinky sráží dolů.A přesně Toblin- z boku moc červeného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Mno ono už je nakonec prozatím vyřešeno Psal jsem to už do co mě potěšilo, ale zkráceně to hodím i sem. Chtěl jsem zaexperimentovat a jít nakonec do toho černo-červeného Robby, večer jsem to doma ještě předhodil přítelkyni, co na to říká, který k tomu ladí nejlépe a z ní vypadlo, že už mi minulý týden objednala černý Tiger, o kterém jsem uvažoval už dříve, takže je vyřešeno a řemen budu mít pod stromkem. Jsem na něj opravdu zvědavý a uvidím co pak dál, jestli ještě přiobjednám Robby s červenou, té možná bude moc, to máte pravdu, ale dokud to neuvidím naživo, tak mi to stejně bude vrtat hlavou a láká mě to zkusit, takže k němu stejně nejspíš dospěju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcatt Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Určite dobrá voľba, čím viac obutia, tým lepšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se