Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musim říct že ty C5 za polovic jsou pecka...5 denní inhaus za tyhle peníze je velké lákadlo...bohužel už je po ježíškovi :-/

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@jenkiz jj, to je... :-) prvni foto, i kdyz jen mobilem, abych vas tu podporil...

9862f0ef9e5f116e5e6f5b6241c26f22.jpg

Upraveno uživatelem Robero79
Odesláno

já objednával 17.1. a přišly včera, takže skoro 2 týdny... :-( tak ať ti to uteče...

Odesláno
  V 29. 1. 2017 v 13:58, Jean napsal:

Kurňa, ale teď to ve mě slušně hlodá jestli nezrušit objednávku na SS a nevzít raději automaty.

ja to mel zas obracene, objednal jsem tyhle modre a pak slevnili SS, tak jsem chvilku spekuloval a dokonce napsal Wardum, jestli to jeste muzou zmenit... 13,4mm tloustky je na oblekovky dost. nakonec zustali v objednavce ty automaty a udelal jsem dobre. Byl jsem zvykly na potapky i v kanclu, na ruce tyhle pusobi podobne, jen vzhled je elegantnejsi. spis zvazit jestli nevzit ty s tim bilym cifrem, maji je zpet ve sleve (40mm). ty 43ky bych nebral, diky veľmi uzkym okrajum pusobi o dost vetsim dojmem, nez kolik nameris na suplere.
Odesláno

40 mm a bílý cifr s modrýma ručkama je přesně to nad čím uvažuju :) . Já teď taky nosím potápky, něco jako Seiko SNZF15K1, které mají 41 mm průměr a výšku 13 mm, takže vlastně oproti Wardům to nebude žádný rozdíl. 

Moje současný Seika jsou ale taky důvod proč hledám něco buď na ruční nátah nebo s dlouhou výdrží, protože když je před víkendem odložím nebo si je jen dva dny nedám na ruku, tak hned stojí.

Ruční nátah se mi líbí, protože je krásně vidět na celý strojek a hodinky jsou tenčí, ale víše zmíněný 40 mm automat působí modernějším a mladistvějším dojmem a 5-tidenní výdrž řeší všechno odkládání. 

Už se chystám psát Wardům, že budeme měnit objednávku :D

Odesláno (upraveno)

ten strojek je v automatech, tak i v SS naprosto stejny, nemej obavy, jedna se pouze o ruzne varianty toho sameho stroje - na automatech je na spodni strane prisroubovava nastavba s rotorem a prevodama k natahovacimu mechanismu. budou urcite jeste zmeny u soukoli u natahovaci hridelky - musi tam byt odlucovaci mechanismus, ale na prvni pohled to nepoznas. u rucniho natahu je vsechno hezky videt - tady trochu prekazi rotor. proto je nezi obema verzema 1,4mm rozdil. zkusil jsem ti to vyfotit mobilem pro nazornost. rucni natah je urcite hezci, ale libi se mi vic ten modry cifr.

c60b8ae222c096c9df3f82713b6276bc.jpg

Odesláno

Tak ta sleva je tam zejména z důvodu přechodu k novému logu a image značky. Skladové kusy starších modelů logicky vyprodavají. Navíc si myslím, že těma slevama na sebe dost upozornili.

Odesláno

Nepamatuju se, ze by treba Longines, Oris atd. davali v jejich ofiko kramech takove slevy. Nelibi se mi proste ta strategie, ze znaly clovek pocka na akci a vi, ze jindy kupovat nema smysl a neznaly zakaznik co koupi za plnou cenu je jako pitomec. Jasne ze AD davaji ruzne slevy, ale je to vzdycky na jejich uvazeni a ne ofiko cenova politika vyrobce. 

Odesláno

Bílý cifr a modré ručičky vypadají na Wardech úžasně. Jen mám dilema, jestli vzít za plnou cenu C1 nebo v 50% slevě pětidenní automaty C9. A viděli jste https://www.christopherward.co.uk/c5-malvern-automatic-mk-iii-10 které se chystají od března? Pěkné oblekovky 39mm a 9,9 mm na výšku

Odesláno

Jsem rad za stare logo a moznost nakupu ve sleve... ale xcmaniax ma trochu pravdu. A vubec to nevypada, ze vyprodavaji sklady. Kdyz nektere hodinky zmizely, po tydnu se objevily znovu jako pre-order... tak to uplne nechapu. Objednal jsem 5day, protoze 120h rezervu za ty penize nikdo jiny nenabizi. Kazdopadne asi muj posledni nakup, nove logo se mi nelibi.

Odesláno
  V 29. 1. 2017 v 19:17, xcmaniax napsal:

Nepamatuju se, ze by treba Longines, Oris atd. davali v jejich ofiko kramech takove slevy. Nelibi se mi proste ta strategie, ze znaly clovek pocka na akci a vi, ze jindy kupovat nema smysl a neznaly zakaznik co koupi za plnou cenu je jako pitomec. Jasne ze AD davaji ruzne slevy, ale je to vzdycky na jejich uvazeni a ne ofiko cenova politika vyrobce. 

Suhlasim. Podla mna to je pre klientov kupujucich za plnu cenu podpasovka.

Odesláno

Tak na téma jestli je výprodej fér nebo podpasovka se vedou debaty i na britském fóru Christopher Ward a jsou na to různé názory. Jejich eshop je jediný místo, kde se hodinky dají ofiko koupit, takže jinou možnost v rámci marketingu či výprodeje ani nemají. Je to jejich jedinej prodejní kanál. Ten Pre-order je právě na nové modely. A třeba já koupil ve slevě C5 Malvern automatic a nový se mi líbí mnohem víc a taky bych mohl spekulovat, že bych si raději priplatil za nový.

Odesláno (upraveno)

je fakt, že 50% z 1500 liber je opravdu hodně a někdo, kdo koupil měsíc před výprodejem bude určitě velmi naštvaný - já bych byl také. Zase na druhou stranu - vyprodávají pouze modely, které byly jako novinky představeny v roce 2014. Se spotřebním zbožím už to takové v dnešní době bohužel je... taky jsem koupil 2 roky starý model lyží místo 15 táců za 8, manželce rok staré místo 12 za 8,5 a přijde mi to v dnešní době normální, nepohoršuju se nad tím - proč by to tedy nemohly být i hodinky. A co třeba automobilový průmysl - dříve se měnily modely po 8 letech, mezitím nějaký malý facelift. A teď? všechny značky zkracují tuhle smyčku čím dál víc, kolikrát ten samý model po 3 letech skoro ani nepoznáte a ten starý koupíte s výraznou slevou (i když ne 50%, to je fakt).

Každý výrobce má svojí obchodní strategii - na tradici si u Wardů (na rozdíl od jiných značek) hrát nemůžou a tak se pokouší jít s dobou a módou a obnovovat modelové řady co nejrychleji. Až si vytvoří nějaké klasické stálice (jestli vůbec) jako má třeba Rolex, Omega a spousta jiných, tak takové výprodeje určitě nebudou - poptávka pak bude stále podobná bez ohledu na modelový rok. Takhle asi vidí, že po představení nového modelu tržby rostou mnohem víc, resp. se nezmenšují. Je lepší tedy prodat staré zásoby za to, za co to pořídili co nejrychleji, aby získali hotovost pro pořízení nových modelů. Mašina jede dál...

Jediné, co bude asi některé vlastníky bolet, je že se snižuje cena použitých Wardů na trhu - kdo si myslel, že C5 pořízené v roce 2014, prodá třeba za 60% jejich hodnoty po 2 letech, tak teď hodně zapláče - ale ruku na srdce - kdo z nás by si pořídil Wardy jako investici? Já tedy ne. A je jasné, že takovéhle akce, pokud budou častěji, ovlivní vnímání značky - místo, aby se posouvali směrem výš, budou spíš blíže k fashion produkci, i když s naprosto rozdílnou kvalitou stroje uvnitř a kvalitou zpracování. A tohle už si každý musí rozmyslet sám.

Odesláno

tak mi prisly ze Svajcu kupony na jarni slevu 60? a 120?, pri nakupu nad 350? a 600?, platne ale jenom na modely za plnou cenu... :-( platne do 31.3.2017

predpokladam, ze to prijde vsem vernym zakaznikum...

7d3633fcd397c91a9a3f7ef79175df3d.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...