Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možno v zmysle, že je vidno modrú farbu ciferníka za cenu silných odleskov a tieňov na priamom svetle. V reále farba veľmi záleží na svetelných podmienkach a väčšinou je skôr tmavá bližšie k tej prvej fotke. Inak aj pre mňa super hodinky, čo sa týka vzhľadu, spracovania aj funkcií (hlavne večný kalendár a rádio).

Škoda, že v SR a asi ani v ČR sa od ofiko distribútora kúpiť nedajú, ale všimol som si, že majú rovnaké označenie pre japonský (ázijský) aj európsky trh, čo väčšinou u citizenu (aspoň pri podobných typoch hodiniek, čo som pozeral) nebýva.

Odesláno
  V 18. 7. 2016 v 7:46, tomas007 napsal:

Možno v zmysle, že je vidno modrú farbu ciferníka za cenu silných odleskov a tieňov na priamom svetle. V reále farba veľmi záleží na svetelných podmienkach a väčšinou je skôr tmavá bližšie k tej prvej fotke. Inak aj pre mňa super hodinky, čo sa týka vzhľadu, spracovania aj funkcií (hlavne večný kalendár a rádio).

Škoda, že v SR a asi ani v ČR sa od ofiko distribútora kúpiť nedajú, ale všimol som si, že majú rovnaké označenie pre japonský (ázijský) aj európsky trh, čo väčšinou u citizenu (aspoň pri podobných typoch hodiniek, čo som pozeral) nebýva.

Super hodinky, koupený za dobrou cenu a s 5letou zárukou prodejce...Tah se po zkrácení ještě natáhl, chtělo by to možná ještě ubrat a evt. přidat půlčlánek, který se nevyrábí. Jediné minus je, že vteřinovka lícuje asi tak mezi 50 a 10, s bídou mezi 45 a 15, dole vůbec.
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Z mých hodinek jsou nejlevnější, ale nosím je moc rád. Nechybí jim nic a protože je mám k vodě a na sport, tak i ten quartz (Eco-Drive) je pro mě v pořádku.

Možná jen datumovku bych udělal trošku větší.

Není Citizen jako Citizen :)

Pouzdro z jednoho kusu titanu (tedy žádné šroubovací či naklapávací dýnko) a model přímo z Japonska, který v Evropě asi moc neseženeš.

post-1118-0-99839000-1470978613_thumb.jpg

post-1118-0-02937800-1470978624_thumb.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník cecil
Odesláno

Altichron na gumovém Zulu,yellowDog.Pvd verze je jakoby vyndaná z pristrojovky letadla.

post-1779-0-97540100-1473954281_thumb.jpg

Odesláno
  V 15. 9. 2016 v 15:45, cecil napsal:

Altichron na gumovém Zulu,yellowDog.Pvd verze je jakoby vyndaná z pristrojovky letadla.

Skvely jsou, v inzerci jsem nad nima pomerne intenzivne uvazoval. V tyhle PVD se mi libej asi nejvic.

Návštěvník cecil
Odesláno

Jo jsou fajn,lehké a velmi komfortní.Navíc duratect titan my připadá jako velice odolný, tvrdý a otěruvzdorný material pouzdra.Myslim že si to moc nezadá s úpravou pouzder u Sinn nebo Damasko.Asi budou hodne dlouho vypadat jako nové.

Odesláno
  V 18. 9. 2016 v 9:00, Valderek napsal:

Ja uz mam 5 let tyto.

Tyto mám také ve výběru, ale jsou pro mne poněkud nepřehledné. Jak jsou přesné?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...