pkovacik Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 Máš to hustý kamaráde, já bych nevěděl, který dát na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Fullume Šírava a vihorlat ....Odoslané z MI 6 pomocou TapatalkuTieto musim vyskusat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 před 16 minutami, Vladino125 napsal: Tieto musim vyskusat… nebudeš ľutovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Potvrdzujem a súhlasím Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 před 5 hodinami, Gombo napsal: Bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 V 1. 10. 2022 v 19:28, (Miloš) napsal: Rodinka pohromadě, ty nový musím dát na noc na okno, aby se seřídily.... A tím by ta nemoc mohla skončit, ale to bych si tady asi musel zrušit účet.. Jak je možný že 3 radia mají jiný čas a datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 To nejsou 3 rádia, ty potápky jsou jen Eco drive a to datum je nutný zlo, co se musí občas udělat manuálně, štve mě to, ale co se dá dělat. A ty nový jsem už dal za okno, aby se v noci srovnaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Tak už je to tak jak to má bejt, oni šli vlastně dobře až na nějaký vteřiny, akorát tam byl JPN čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 to už je lepší, tak ať slouží, když vypadají tak okulibjě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Díky, musím říct, že žádnej wow efekt se po vybalení nedostavil, je fakt, že ty černobílý mám víc než 10 let. Ale čím víc na ně koukám, tím víc vím, že mě na ně bude bavit koukat minimálně stejně dlouho, zvlášť, když je teď budu muset střídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 před 8 minutami, dragys27 napsal: Cifernik je modry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 @gun4 Ano, je modrý. Alespoň na slunci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Moc pekny..diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Parádní sunburst efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Dnes poprvé na ruce. Už je šero, ale žlutá pěkně září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Ty jsou moc hezký, ale na mě moc decentní, já jsem na takový hodinky moc lopata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Před hodinou, Toblin napsal: Dnes poprvé na ruce. Už je šero, ale žlutá pěkně září Jsou parádní gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 @Kalisport Díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se