srdown66 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 přikládám svoje jediné a pro někoho možná "low" budgetové citizenky, ale když jsem je viděl, musel jsem je mít, o to víc mě štve, že se mi je podařilo škrábnout poradil by někdo, kdo by opravil sklíčko a kolik by to cca stálo? Hodinky stály cca 5,8k CZK. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Zkusil bych kontaktovat Onyx Jihlava. Dával jsem tam Orienty na výměnu sklíčka a super jednání. Myslím, že minerál okolo 500 Kč a za safír jsem platil se vším všudy cca 1600 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 (upraveno) baví mě jejich elegance, ušlechtilost symbolizovaná pro mě velice jemnými liniemi rafik, indexů… dal jsem jim silný kožený řemen, napětí sportovní kůže se společenským vyzněním mi dělá dobře na duši (přitom jsou to levné hodinky) Upraveno 24. května 2023 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 2 minutami, kaktusář napsal: baví mě jejich elegance, ušlechtilost symbolizovaná pro mě velice jemnými liniemi rafik, indexů… dal jsem jim silný kožený řemen, napětí sportovní kůže se společenským vyzněním mi dělá dobře na duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 letní vibe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrapro Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Udělal jsem si tento týden radost. Koupeno z obrázků přes Chrono 24. Přechod z Casio liw 610D. Tyhle jsou titan, divné na omak, ale boží na ruku. Při vybalení nebyl takový wow efekt, ale den ode dne se pro mě "rozhezčují". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Dnes nový řemen na míru od místního člena. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Se starším klukem na fotbalu... Sluníčko, Citizenky, 2 výhry ze tří zápasů a dal gól, co víc si přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Dnes taky Tsuyosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 před 24 minutami, kolky87 napsal: Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Tak ty jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Retro vlna pořád baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 22 hodinami, kolky87 napsal: Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 V 31. 5. 2023 v 17:52, kolky87 napsal: Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Ty jsou krutý..takový Fugu jsem ještě neviděl. Jaká je to refernce? 44mm? Safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Ty jsou krutý..takový Fugu jsem ještě neviděl. Jaká je to refernce? 44mm? Safír?Je to refernece Citizen Promaster Fugu NY0130-08E 44mm, sapphire crystal.Žltý band je z aliku nejakej značky homaže, ale originál čierny strap mal spoje poleptane na spojoch. Ten žltý je na spojoch 100% presný.Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Chlapi mám prosbu, potřebuji něco levného na práci a rozhoduji se mezi Aqualand nebo retrozilla nebo ecozilla. Vím že jsou to každé úplně jinačí hodinky, ovšem potřebuji robustnější hodinky díky svému poněkud silnějšímu zápěstí cca 22cm. Díky moc za názory. Ecozilly jsem už měl a Retrozilly jsou malé ale ne zase zoufale malé..Aqualand jsou dle recenzí, kus hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se