kolky87 Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Oziarilo má slnko Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Ty paprsky zapadajícího slunce na ně tak dopadly, že jsem musel cvaknout... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Tak já se taky přidám... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 (upraveno) Překazím vám tady tu Eco-drive vlnu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 24. července 2023 uživatelem Kalisport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 sky pilot Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 (upraveno) před 3 hodinami, Kalisport napsal: Překazím vám tady tu Eco-drive vlnu A dobře děláš, tyhle jsou fakt stylové. Upraveno 24. července 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Citizen Corso Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Teď Ecodrive Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Já jsem dnes vyrazil s tooly. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Myslíte, že v ČR půjdou koupit full lume FUGU s černým PVD pouzdrem? Já mám hodinky zase na gumě od trenek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 PVD nemám rád, ale s full lume by to mohlo mít něco do sebe. Poslední dobou se mi dost líbí ty první historické PVD kusy od hujerů, Porsche design a vůbec ty jejich klony, kde už to PVD má hodně za sebou. Takže po pár týdnech rochnění v písku (se safírem samozřejmě) by mohly chytit tu správnou patinu a vypadat skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Jsem tak trochu blázen do tmavých pouzder. U PVD máš jednu jistotu - určitě to škrábneš, minimálně kovová spona je rychle na řadě a každý zásek je vidět víc, než na světlé klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Pokud myslíš tyhle viz. obrázek, tak ty tady neseženeš. Na ch24 jsem jich pár viděl, ale to už je pár měsíců zpět. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Jo přesně tyhle jsem měl na mysli, jen s tahem. PVD má právě krásnou “patinu” časem. Obouchaný tooly, to je něco na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Ty na gumě jsou ny0138 a ty na tahu jsou ny0155. Ty na gumě jsou číslovaná limitka necelých 2 tisíce kusů ty na tahu nikoli. Oboje 44mm. Já už si právě dělám delší dobu zálusk na ty na té gumě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 (upraveno) Přesně 1989 kusů. To vlastně byl rok vzniku řady Promaster (1989). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 2. srpna 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Díky za info, tak jsem zase o něco chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se