Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jedna filajová....

IMG_5488.jpeg

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 14 hodinami, Zlý vlk napsal:

Paráda. Těším se na dojmy, zkušenosti a další fotky. 

Jak sedí na ruce? 

No nevím jestli zrovna já jsme ten kterej může něco hodnotit. Hodinek mam jen pár a nejsem žádné znalec. Ale na ruce sedí dobře. Nemám nejmenší zápěstí a proto sem chtěl větší hodinky. Mám g-shocky a tam píšou 50mm a ty mi sedí hezky. Tyhle mají 46mm a na ruce je mám tak akorát. Zpracování atd je za me super ale říkám nejsem znalec. A tohle jsou moje první citizeny. Jediná vada která mě trošku mrzí už teď je řemínek. Je to nějaká obnovitelná hmota která mi nesedí už z podstaty. Copak musí být tyhle blbosti i u hodinek? Nejsem zastanec huntování planety. Ale aspoň hodinky z tohohle mohly vynechat. Moje gshocky mají obyčejnou gumu a je mnohem příjemnější na nošení. Takže materiál řemínku a ta spona mi taky moc nesedí. Bohužel se řemínek vyměnit nedá takže se s tím budu muset uspokojit. Ale jinak celkový dojem je na výbornou. 

Odesláno

Ta orange ručka je fakt super....jak ten pils...

IMG_5547.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 12. 6. 2025 v 16:28, Sibor napsal:

Tak dnes přišel balík.....

Čekal sem je větší 🤣 

20250612_162519.jpg

To jsou mladší sestry??? Co to je za reference. Líbí se mi. Až je budeš vyhazovat ozvi se. Co to stálo???

image.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, cokafola napsal:

To jsou mladší sestry??? Co to je za reference. Líbí se mi. Až je budeš vyhazovat ozvi se. Co to stálo???

image.jpg

Stáli 13,9. Vyhazovat je zatím nebudu 🤣🤣 zas tak špatný nejsou 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...