stalker Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Tak to jo.Moc pěkné.Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Tak to jo.Moc pěkné.Gratuluji.díky díky.. i kdyz mam slabost pro seiko,tak citizen taky joo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 no tak skusil by mi ich niekto ofrflat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 no tak skusil by mi ich niekto ofrflat.. ..frflat muzu,ale to je tak vsechno...pekny digitalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 jeste jedna zezadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 jeste jedna zezadu.. To je pěkný pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 no tak skusil by mi ich niekto ofrflat.. U mňa sú to jedny z hodiniek, ktoré na fotke vyzerajú ako zrážka bicykla, kalkulačky a starého železničného semafóru, ale v skutočnosti sú špicové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 jeste jedna zezadu........kua tie su paradne ...idem geglit čo to je za mašinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 U mňa sú to jedny z hodiniek, ktoré na fotke vyzerajú ako zrážka bicykla, kalkulačky a starého železničného semafóru, ale v skutočnosti sú špicové. ano, ako hovoris - maju presne tie iste kvality ako ich majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Áno, dobré zbožie sa samo chváli. Musím skromne priznať, že robievam to isté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 jeste jedna zezadu.. ten šiptarsky kohut je pekny odkaz na stare Eagle 7. Mate tu take vintáže niekto? to bola pestra a zaujimava seria /akoby konkurent Seiko 5/, a takych mali v Citizene hafo, kym nepresli elektrifikaciou. mne sa najviac pacia stare citizeny. dnes je to trochu zbytocna nuda v ramci EcoDrive, aj ked komercne im to zrejme sype. Tu a tam sa odviazu, da sa na to vacsinou pozerat. Jeden vyzivny link pre milovnikov historie, nech vam tu len tak netlacham LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) Mic pekne kousky panove.Tak abych taky neco pridal ;-) Tady jsou me pilotky JY8020-52e. Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem Davisimus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Na těch par fotkách je videt ze Citizen děla samé krasne hodinky...a navic skvěle zpracované.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Lumi pod pouliční lampou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Pánové očekávám sve vysněné Citizen a pokud to vyjde v pátek přidám foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 ..Musim říct ze jsem tenhle model googlil a neco mi říká ze to bude další kousek ve sbírce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Musim říct ze jsem tenhle model googlil a neco mi říká ze to bude další kousek ve sbírce......jsou skvely,az me to zaskocilo jak hodne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Já nosím takové Citizeny. Řemen už není původní, ale tento od Zrna jim též sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se