Patrik169 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Konečně jsem vybral nějaké citizeny, nechtěl jsem moc utrácet a vyloženě kancelářské se mně moc nelíbí..Tyhle nosím i na jednání, časem maximálně prohodím pásek, ten nylonový asi dlouho nevydrží...absolutně nadšený z disajnu a eco drive je bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Pánové mám na cestě AQUALAND PROMASTER a pak to tady zahltím řekněme dvěma fotkami.... Nemůžu se dočkat až bude rodinka kompletní...(ALTICHRO-AQUALAND)PS:Martin má slíbené fotky v plné kvalitě a myslím na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 29. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Altichrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Pořád je mám rád, tak je beru do kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Tak byly v kině s kamarádkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Grand Touring Signature ..krasa z rady Signature, WR 200 ..Miyota 9012 special pro signature radu . Tak ty jsou úchvatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Brý odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Dobrý dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Dobrý dobrý...Nedělají tyhle "hovada" v automatu? To by se mi líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 (upraveno) Přiznám se, že nevím... Skoro bych řekl, že ne, ale jistý si nejsem. Já právě sháněl baterku na motorku a do hospody... Prostě tam, kam nechci tahat rolexy, popřípadě staré vintage kousky... A jsem s nima teda maximálně spokojený. Za sebe můžu doporučit.A na ruce sedí parádně. Upraveno 30. září 2017 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 asi je chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 30. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 asi je chciParádní kousek....!!! Já čekám na ty AQUALAND co má mAra a nemůžu se dočkat... Dokonce jsem přemýšlel že pustím svoje krásný Alpiny a Fortis a budu mít doma jen Citizen... Kdyby jste někdo měl zájem mám je v sekci výměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 30. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Sváteční Citizen v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Brý odpoledne ....napodobne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Neděle po práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ještě je hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Podvečer pri vode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Nedělají tyhle "hovada" v automatu? To by se mi líbilo. Nerobia. Inak sú parádne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Dneska sem si koupil i svoje hovado....a je to kus železa...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se