drejv Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 ...tak tady nakonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomond Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Přidávám se k většině, můj otec má o třídu nižší už cca 8 let a bezproblémové, já si je předevčírem koupil přes TimeStore distributora ( neautorizovaného ) a při hledání manuálu v CZ na ofiko stránkách Citizen.cz, mě viděsilo, že by se mohl jednat o plagiát, jelikož tento distributor, je na seznamu hned jako první, který není oficiální autorizovaný prodejce. Tak nevím ,jestl ije raději poslat zpět a koupit u nás, nebo tomu důvěřovat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladant Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Pridám teda aj ja moje oblubene :-)Milujem Citizen! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 solárky BN0150-10E, dost přesné - za měsíc +3-4s, z TimeStore. Zatím jediné Citizeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 ... já si je předevčírem koupil přes TimeStore ... Tak nevím ,jestl ije raději poslat zpět a koupit u nás, nebo tomu důvěřovat...? psal jsem to vedle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/115252-citizen-as4050-51e/?p=2204772 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 O tom TiemStore jsem to četl, já doufám, že budou v poho. Nějaké malé šnorchlování do 5m mají za sebou a drží jak skála Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milaano Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Taky se pochlubím. Trošku "jiný" Citizeny :-) BZ1006-82E Proximity Upraveno 24. září 2018 uživatelem milaano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Vypadají dobře. Co to umí přes BT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Přidávám se k většině, můj otec má o třídu nižší už cca 8 let a bezproblémové, já si je předevčírem koupil přes TimeStore distributora ( neautorizovaného ) a při hledání manuálu v CZ na ofiko stránkách Citizen.cz, mě viděsilo, že by se mohl jednat o plagiát, jelikož tento distributor, je na seznamu hned jako první, který není oficiální autorizovaný prodejce. Tak nevím ,jestl ije raději poslat zpět a koupit u nás, nebo tomu důvěřovat...?To vis, trochu te vystrasit musi... Hodinky jsou original, toho de bat nemusis. Spis jde o to, ze pripadny zarucni servis budes muset resit jen pres Time Store, coz samo o sobe take neni problem. Navic Citizeny se v 99,8 % nepokazi. Takze je to na tobe... nemala uspora vs. oficialni zaruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Pamatuju si, jak jsem jednou zatoužil po hodinkách s černým pouzdrem... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 ... a ještě trocha elegance pod lepší světlem. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) Vypadají dobře. Co to umí přes BT?Našel jsem jen synchronizaci času s mobilem, ale třeba umí víc...??? Po obvodu ciferníku vidím nápis CALL - že by indikace nepřijatých hovorů, zpráv? Zajímalo by mě, jestli vibrují :-) Upraveno 26. září 2018 uživatelem vaclav2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Vypadají dobře. Co to umí přes BT?Docela zaujalo, tady to popisují: http://www.citizen.cz/cs/home/ne-144-citizen-bluetooth-watch-nova-generace-chytrych-hodinek/ Sent using Tapatalk Upraveno 28. září 2018 uživatelem zdeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milaano Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Vypadají dobře. Co to umí přes BT? Umí toho na analogový hodinky celkem dost. Synchronizace času s telefonem, nastavování budíku přes aplikaci (asi sami víte, že nastavit budík na hodinkách není sranda - v aplikaci je). Stejně tak přes tuto aplikaci jde zpětně sledovat intenzitu nabíjení Eco-Drive, resp. míru osvitu ciferníku . V téhle aplikaci zároveň nastavujete upozornění na přijaté sms a hovory (pouze vteřinovou ručičkou, pípnutím a/nebo vibracemi). Dobrá blbinka je "rozezvonění" telefonu po delším zmáčknutí dvou tlačítek - když nevíte, kam jste založili telefon, nemusíte hledat druhý telefon na prozvonění :-) Jinak chytrý hodinky to samozřejmě nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milaano Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 ... a ještě trocha elegance pod lepší světlem. Sent from my iPad using TapatalkVypadaj docela retro, ale strašně se mi líbí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Nutně jsem potřeboval satelitní technologii, tak jsem opatřil model CC3005.Musím se trochu přesvědčovat jestli se mi fakt líbí. Model CB0020 je hezčí.Ještě zajímavost - na hodinkách není nikde uvedeno označení o safírovém sklíčku jak bývá zvykem, ale jsou jím osazeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 ja jsem taky citizenak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jsou bezva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se