Anton_ Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Ahojte, chtěl bych si koupit LHC L3.642.4.96.6Byl jsem se na ně podívat u Altmana a po slevě za ně chtěli 28000,- Jenže jsem je objevil na prodej tady https://www.chrono24.cz/longines/hydroconquest-gents-large-automatic--id3053726.htmA samozřejmě, když je to o 5K levější mám strach, jestli není někde zakopanej pes.Prodejce má kamennou prodejnu a koukal jsem, že z plzně je to jen 200km.Tak se chci zeptat, jestli se to vyplatí. Jestli si to stačí nechat poslat poštou nebo tam radši dojet.A jak by to bylo se zárukou a případnýma reklamacema.Mají to být moje první hodinky.
xcmaniax Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Jestli to máš jen 200 km tak si tam zajeď.
Exiztence Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Já myslím že to bude v pohodě to Německo, můžeš udělat Trusted Checkout jestli máš obavy.
Anton_ Odesláno 11. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Trusted Checkout, jestli chápu správně, tak bych zaplatil 2,5% z tich 22700,- + poštovný? který může bejt kolik?A oni to pošlou do nějakýho klenotnictví v ČR, kde si to budu moci prohlédnout nebo to přijde přímo mě?A další hloupý dotaz: jaktože je to o 5000 levnější? A ještě jeden... když bych tam jel osobně, je nějaká pravděpodobnost, že by dali, třeba ještě 10% slevu, jako u Altmana?
TOMX76 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) já jsem přes Chrono 24 kupoval zatím 2x a v klidu.Je pravda že od obchodníka vždy z EU (Řecko jsem tak nějak podvědomě vyřadil), o kterém jsem si na netu našel nějaké info.dalo mi to jakýsi větší pocit jistoty :-)Normálně jsem poslal poptávku, přišla mi nabídka včetně dopravy na zvolenou adresu (domů) přijmeš/ nepřijmešpokud přijmeš tak tuším přijdou platební údaje, zaplatíš čekáš, chodí průběžně info že platba byla přijata, zboží odesláno atd....Ze Španělska 4-5dní od chvíle co jsem poslal peníze. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem TOMX76
LovecK Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Pres ch24 trusted checkout si ch24 bere nejakou provizi, prodejce je trusted seller, sice od 2014, ale je. Bych to bud risknul pres bank transfer, napsal tam a zeptal se kolik je postovny a porovnal si to s naftou/benzinem, ztracenym casem a pak se rozhodnul co dal...Jestli karta bude potvrzena od AD, tak zaruku neni problem uplatnit v CR
Exiztence Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Trusted Checkout, jestli chápu správně, tak bych zaplatil 2,5% z tich 22700,- + poštovný? který může bejt kolik?A oni to pošlou do nějakýho klenotnictví v ČR, kde si to budu moci prohlédnout nebo to přijde přímo mě?A další hloupý dotaz: jaktože je to o 5000 levnější? A ještě jeden... když bych tam jel osobně, je nějaká pravděpodobnost, že by dali, třeba ještě 10% slevu, jako u Altmana?Oni to pošlou tobě na adresu, je to levnější protože hodně prodejců na ch24 jede na objem. Další slevu ti s největší pravděpodobností nedají. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem Exiztence
šíma Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Poslat je levnější než jezdit, jedině jestli by opravdu nedali nějakou slevu za platbu v hotovosti apod. To procesování přes Chrono24 je možná trochu zbytečné, dostaneš od nich jakýsi certifikát a kdyby byl nějaký problém, řešíš ho s nimi a ne s prodejcem. Taky potřebují nějaké peníze na provoz, ale je to pětistovka a o trochu větší klid. V Praze v Koscomu stojí tyhle LHQ tuším 31 000 Kč, je to nějaká cenová politika, někdo nic neřeší a koupí u nás, jiný jen vyzkouší a pak nakoupí v Německu o čtvrtinu levněji. Je to čistě na tobě.
lloffass Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Pokud to máš 200 km, tak bych se vykašlal na posílání a trusted checkout a normálně bych tam zajel. O cenách jsem se bavil s jedním nejmenovaným prodejcem (on si sám přál, nikde nezveřejňovat jméno). Italové, Němci apod. jsou schopni jít s cenama o tolik níže, protože to jsou velké trhy a oni odebírají daleko větší objemy, jak už tady někdo zmínil. Dále pak je problém našich prodejců, kteří se snaží ceny upravovat, že oficiální distributor jim pak dává za uši, že ceny "podsírají" a dokonce snad kvůli velkým slevám někomu hrozilo, že mu odberou status AD. Proto i když se "per hubam" na nějaké slevě domluvíš, tak pokud to není obligátních 10 - 15%, což ti dají všichni, tak jsi upozorněn, že nikde nemáš vykládat kdo a kolik ti nakonec cenu udělal.
hbj Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Ahoj, chtěl jsem ty samé a nejlevnější v ČR byly za 25tis. co my našel kamarád, byly v Táboře..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se