eklektik Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Narazil jsem na tuto plánovanou limitku za 853 USD. V současné době je možný pre-order. Co myslíte? Asi do toho půjdu.. http://shop.ballwatch.ch/125 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) Od Ball bude jednoznačně výborné zpracování...ale ty čísla jsou jak z lega....:-(..to dělali někde v hodinářském učilišti ne? Pomalu mi to přijde jako "tady máš dobré pouzdro a výborný tah", ....."zkus si to studente nějak vymyslet, hodíme to na pre order a uvidíme jaký bude zájem.." jsou hezčí kousky...za mě ne i když mám Ball jako značku rád a byly jedny z prvních dražších.. Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 ja tenhle digital style taky nějak nemusím,ovšem tohle bude asi slušná lampička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) To je bozi cena. Normalne jsem v pokuseni zrusit Vanoce a udelat nejakou blbost. Stejna cena za 40 i 43mm, perzonalizace na dynku, hotovy uz v breznu.. Nazivo to vubec nebude tak hrozny ty cisla, zvlast u ty vetsi verze. Viz ten obrazek vice variant, i s modrym cifrem. Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ty s modrym cifrem na zeleze jaou supracky. Premyslim, ze bych je naladil, cena je super. Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Mně se ten ciferník naopak líbí. Koukal jsem na ně o víkendu. Přemýšlím, jak je to s předáním hodinek. V newsletteru píší, že se uskuteční v březnu 2016 u nejblizšího prodejce. V ČR zastoupení je, ale nemám s nimi jakoukoliv zkušenost, zdali mají vůbec nějakou prodejnu? Btw, Ball si 21% DPH nechá zaplatit rovnou při objednávce, tudíž doplatek v ČR se nekoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Odjezdy vlaků musej bejt vidět pěkně z dálky, tady jsou k přečtení i z druhýho nástupiště, na mne trochu moc. Jinak paráda, zase to jejich anti... a anti..., dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 14. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Velikost cisel je asi jedina vec, ktera mi zatim zabranila v koupi. Kvuli velikosti zapesti bych bral 40mm pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Tie cisla mava Ball takto vyskladane z tritiovych blokou, preto to musi byt takto... Mne ale pripada ze rucky v noci zaniknu pri tych cislach. Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Tak Lego je jasný, jenom se jim promíchaly dvě krabice v různých měřítkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ach jo, takový by to byly pěkný hodinky za skvělou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) tady obrázky v noci.. o víkendu jsem na ně taky narazil a ty cifry mě praštily do očí.. a je tam i recenze.. http://www.ablogtowatch.com/ball-engineer-ii-genesis-watch/ Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem hbj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 V 14. 12. 2015 v 13:22, Chocholusik napsal: Tie cisla mava Ball takto vyskladane z tritiovych blokou, preto to musi byt takto... Mne ale pripada ze rucky v noci zaniknu pri tych cislach. Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk Nezaniknou, naopak je to krásně vyvážené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Libi se mi, naopak mi prijde takto skvela citelnost a originalita. Day/date vitam. Kez by kazdy vyrobce sel touto cestou. Edit: osobne Ball drzim palce. Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Tak to raději ne. Ať jde každej jinou a nejlépe tou svojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 V 15. 12. 2015 v 9:09, Daemonultimate napsal: Tak to raději ne. Ať jde každej jinou a nejlépe tou svojí.Mas recht, blbe jsem to napisal:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Teda imho ne :/ Vypada to jak nalepeny svitici lego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Bavi me ty rozporuplne reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Sou hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 V 15. 12. 2015 v 10:19, Zmizík napsal: Sou hnusný. To dokazuje náš prachbídný vkus, když je oba máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se