Snow Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Oris Divers Sixty-Five with the new grey & ?Deauville? light blue dial Gratuluji Viktorovi a posílám mu další inspiraci k zamyšleení kterak rozšířit sbírku. The new Oris Divers Sixty-Five with the new grey & light ?Deauville? blue dial will be sold for 1700 Euro including 19 % VAT zdroj - http://www.watch-insider.com/news/oris-divers-sixty-five-with-the-new-grey-deauville-light-blue-dial/?mc_cid=5004d173e1&mc_eid=a70ebb0c75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Nevšední ...moc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Myslím si, že Viktor bude mít dvoje nebo dva ciferníky a bude je měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 tak toto je bomba. jak boli tie cierne nudne, tak tieto budu nazivo perfektne. skoda ze ich nebolo vidiet na viennatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Nevím, ale vyvolalo mi to v hlavě písničku od beatles when i am sixtyfor :D a vono sixtyfive ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Mě přijde tenhle model mimo mísu, ale pro ostatní, proti gustu žádný dišputát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobeš01 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Nějak se mi nechce věřit, že to jsou ORISKY. Že by se nechali inspirovat modelem Sport od Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Bobesi Bobesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 libej se mi vic nez ta prvni varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Orisy mam rad (jsou to me prvni opravdove hodinky - a historie/vyvoj znacky se mi taky libi) a tento model se mi libi, ale... Sedo-modra? Zatim nevim...musel bych je mit v ruce. Tyto fotky me nenadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Viděl jsem je na živo. Vypadají o něco lépe než na obrázku, ale ta původní varianta u mne stále vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se