Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Jo, tak ten iluminator je ovšem parádní a řekl bych, že i plně dostačující. Mají i nastavitelnou délku osvitu nebo je jen jedna?Da se nastavit 1 a 3 vteriny + automaticke rozsviceni pri zvednuti ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Jj, díky. Takže taková casio klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) 58mm na 19cm zápěstí .... edit: a protože se mi to nějak nezdá, tak šuplérou je to : luneta mezi 3 a 9 = 43mm - celé hodinky mezi 3 a 9 (korunka x senzor) 52mm Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Fajnové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Dík za fotku osvetlenia, YPO. Pekná je i tá štruktúra solar ciferníka + zarezané indexy do vnútornej lunety. Načo vlastne slúži ten "zub" nad 12 a pod 6 pozíciou? Je tam tak napol v puzdre a zasahuje do kaučuku, či z čoho je remeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Ten zub je tam bud na ozdobu nebo jako vystoupla ochrana nebo na hoVno. Nevim. Remen je guma s nejakym vlaknem. Je to celkem ohebny viz video na predchozi strane. Carbon-resin wrist strap On their own, carbon and resin are stress-resistant and durable ? together they create a wrist strap that is extra robust and extremely durable. And the "carbon design" on the wrist strap not only looks elegant, it also lends the watch a sporty, dynamic touch. Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Mám je někdy od září a musím konstatovat, že když jsem si je dal na ruku, tak jsem si na ně rychle zvykl. Přes svoji velikost se opravdu nosí pohodlně: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89194-casio-prw-6000-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 No vida Tak by to nejaky sikovny moderator mohl sloucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 ... sikovny moderator ...Volal me nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 tak se to dělá i se safírem na titanovém náramku ..... cena dvojnásobná ..... a vůbec se mi ta kombinace nelíbíhttp://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/casio-pro-trek-prw-6000yt-1bjf-sapphire-crystal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak to mě se to i líbí, ale ta cena je celkem hoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Mám to stejně, pěkný, ale na tenhle styl už vysokej rozpočet, v každym případě máš YPO origo alternativu safíru až doškrábeš ten minerál. To je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Mám to stejně, pěkný, ale na tenhle styl už vysokej rozpočet, v každym případě máš YPO origo alternativu safíru až doškrábeš ten minerál. To je fajn.to asi nebudu řešit .... výměna by stála jako půlka ceny hodinek ..... takže až je domrdám, tak je dám do šuplíku a koupím jiné ..... hlavně už bude venku zase jinej model ........... trochu mě dráždí ty GPS modely, ale nějak si neumím i po slevě odůvodnit cenu ...... konkrétně mě dráždí tydle mrg: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-mrg-g1000d-1a prej se to prodává jak housky v Lidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak na Lidl..dost vysoká cena :-). Jinak tvůj model se mi líbí a velikostně mi připomíná Fenix 3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Myslim, že je to velmi povedenej model, ale těžko hodnotit cenu, Casio bych pasoval níž než Citizen a Seiko, ale parametry celkem srovnatelný, v každym případě GPS až neopodstatněně vysoká cenovka u všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Myslim, že je to velmi povedenej model, ale těžko hodnotit cenu, Casio bych pasoval níž než Citizen a Seiko, ale parametry celkem srovnatelný, v každym případě GPS až neopodstatněně vysoká cenovka u všech.Casio je takovej provařenej brand .... souhlasím ..... na druhou stranu u Citizenu nevím ani o jediných hodinkách který by měly koule ..... fakt nevím ...... všechno je to hnusný ..... u Seiko beru všechno jako OK od strojku 6R výš.... to pod tím jsou mrdky ..... samozřejmě objektivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Casio bych pasoval níž než Citizen a Seiko, ale parametry celkem srovnatelný, v každym případě GPS až neopodstatněně vysoká cenovka u všech.Tak Casio možná, ale divize G-Shock určitě ne. A už vůbec ne, jejich prémiové modely, má to všechno, co potřebuju(rádio, solár, teploměr, světové časy, timer, alarm víc toho nepotřebuji) a navíc odolnost, jako bonus. Cena 64 je už nesmysl, ale do 30 je to dejme tomu obhajitelné, navíc i kolem 30 se GPS dají pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Cena 64 je už nesmysl, ale do 30 je to dejme tomu obhajitelné, navíc i kolem 30 se GPS dají pořídit. to je otázka ... na kterou nikdo neumí odpovědět ..... problém(můj) je, že do do těch za "30" cpou do náramku ten přiblblej plast na vnitřní straně (nechápu na co ?) ..... MRG jsou full kov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 YPO: no ještě jinak. Za 64.000,-Kč už člověk vymyslí jinou alternativu, tam už je konkurence a dá se z čeho vybírat. Co se týče toho kovu vs. plastu, tak u toho plastového náramku co si hraje na kov s tím mám velký problém taky. Na druhou stranu, já si vystačím bohatě s radiovým příjmem, už jsem si na to zvyknul a ta přesnost je super. U GPS vidím velkou výhodu, když někdo cestuje časovými pásmy, ale jinak to (z mého pohledu) postrádá smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 YPO: no ještě jinak. Za 64.000,-Kč už člověk vymyslí jinou alternativu, tam už je konkurence a dá se z čeho vybírat. rozhodně souhlas .... víceméně to vztahuji pouze na sebe .... běžný strojky v týhle cenový hladině mi nevyhovují, protože při mém líném životě je neumím na ruce dotáhnout ..... takže po dlouhém pozorování můžu mít na ruce pouze něco s rezevou min 50h nebo něco na elektriku, která navíc poskytuje i přesnost ...... výhoda MRG modelů je, že pokud je uchováš v panenském stavu několik desetiletí, tak cena roste jako u rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se