Pavel Mareš Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Zdravím, dlouho mám vyhlídnuté hodinky SEIKO Automatic SARB033 a na seiyajapan.com je teď mají za 306$ v rámci akce "Happy Holidays Sale".Měl jsem poslední půlrok trochu frmol, tak jsem vůbec nesledoval vývoj ceny těchto hodinek.Teď po dlouhé době jsem zavítal na stránky seiyajapan.com a zjistil že moje vysněný hodinky jsou zlevněný z 353$ na 306$ (nevím jestli to je cena jen akční a po skončení akce se vrátí na 353$ nebo po skončení akce zůstane cena stejná...).Nevíte někdo něco více o této akci? (do kdy tato cena 306$ bude platná?)Popřípadě jestli byjste mi doporučili kde jinde tyto hodinky výhodněji koupit, tak aby nákup byl bezpečný a nemusel jsem se strachovat, že mi příjde místo hodinek nějaká laciná atrapa? Pokud bych objednal hodinky ze stránek seiyajapan.com, tak kolik by hodinky stáli po započtení všech dalších výdajů (clo, DPH, poštovné)? Děkuji moc za odpovědi. Pavel
habadej Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Předpokládám, že je to vánoční akce. Máš tam napsáno, že poštovné je grátis. Cena bude 306 x aktuální kurs koruny x 1,21 DPH + částka za vyclení, což je cca asi 200,- Kč u pošty nebo asi 400 Kč u přepravních společností. Mě to vychází na něco mezi 9200 až 9500 Kč, což asi nikde líp nekoupíš.
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Byl bych v klidu, ty hodinky jdou pořád dolů... Levněji je koupíš na ebay a ještě se vyhneš tomu, že to kupuješ u člověka, který se vymlouvá na kvalitu u Seika Např: http://www.ebay.com/itm/Seiko-SARB033-Mechanical-Automatic-Stainless-Steel-Wrist-Watch-/191632732983?hash=item2c9e337337:g:grwAAOxylpNTQX6p
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 U Seyi jsem konkrétně tyto SARBy kupoval a vše v pohodě. Pravda je,že u některých Seiko potápek nelicovaly indexy s lunetou,ale u těchto sarbů žádné problémy nebyly.Může se stát, že zkrátka koupiš špatný kus,ale víc bych byl opatrnější na ebay,jak u seyajapana.
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Tak sarb033/5 na nic takového netrpí, tam se není čeho bát. U ebay máš eBay Money Back Guarantee. U Seyi, který není AD, nemáš nic
lucid Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 ........Pokud bych objednal hodinky ze stránek seiyajapan.com, tak kolik by hodinky stáli po započtení všech dalších výdajů (clo, DPH, poštovné)?....... ......což asi nikde líp nekoupíš.Samozřejme, že koupí lépe - např. na Skywatches je mají opět na skladu za cca 304 dolarů, včetně pošťáka, do týdne doma bez dalšího (aspoň na základě mé zkušenosti s koupí více než 10 hodinek).
habadej Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 No vida tak dalších 45 kaček k dobru :-).
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Jo, tak Skywatches jsou dobrá volba. Já tam kupoval tuším 2x a obě objednávky v klidu a v pohodě...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Zkrátka řekl bych vyloženě negativní zkušenosti nejsou ani u jednoho prodejce,vyber si sám.A pokud by byl nějaký problém se strojkem je stejně lépe nechat si to opravit u našeho hodináře,než to posílat přes půlku světa.
Melly Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 http://www.shoppinginjapan.net/sarb033a co tu? nejlevnější... máte někdo dobré zkušenosti?
Skipi Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 http://www.shoppinginjapan.net/sarb033a co tu? nejlevnější... máte někdo dobré zkušenosti?Tento prodejce ti ale před dokončením objednávky připočítá poštovné a paypal poplatek, takže cena významně vzroste.
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 U něho bych to vzal radši přes ebay...
Pavel Mareš Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Děkuji všem za odpovědi.Seika SARB033 si určitě chci koupit, ale po delším hodně dlouhém rozmejšlení a přečtení skoro celého SEIKO fóra, jsem se rozhodl, že zatím ještě počkám a prozatím koupím něco na obyčejné nošení (vysněný SARB033 budou ještě muset chvíli počkat). Jelikož mám práci, kde trávím tak 50% času v kanceláři a zbylých 50% pracovního času v terénu, lese, na střelnici atd., tak bych ty sarby stejně musel při příchodu do práce z ruky sundat, jelikož by asi dopadky hodně špatně v mém pracovním prostředí. No a to bych pak byl celou dobu v práci zas bez hodinek. To tak praktikuju teď a je to něco hrozného, když pokaždý, když chci zjistit kolik je hodin, tak vždycky musím čučet do mobilu.Takže po delším rozmejšlení zatím sarby chvíli počkaj a koupím si Seika na normální pracovní nošení.Mám v merku koupit buď Seiko SNZG07K1 (můj favorit), nebo ty samé ale v černém provedení (SNZG15K1), nebo trochu větší Seika SRP635K1, nebo ty samé ale v černém provedení (SRP625K1). Víc mě to táhne k tý pískový barevný variantě. Zároveň bych udělal radost manželce a koupil jí buď Seika SNK803K2 (ten pískovej odstín se mi fakt líbí) nebo ty samé Seika v černé barvě (SNK809K2).Ale asi bych to ladil oboje Seika do stejnýho odstínu a zatím u mě vede pískové provedení. Zatím nevím ale ještě kde hodinky koupím. Rád bych koupil levně, ale s jistotou bezproblémové koupě.Doporučíte mi kde koupit, když by se objednávali dvoje hodinky (jaký obchod by jste mi doporučili)? Nákupu z ciziny se nebráním.Je lepší tyto dvoje Seika objednat z Asie, USA nebo kvůli CLU (DPH) odněkud z Evropy?DěkujiPavel
Melly Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Děkuji všem za odpovědi.Seika SARB033 si určitě chci koupit, ale po delším hodně dlouhém rozmejšlení a přečtení skoro celého SEIKO fóra, jsem se rozhodl, že zatím ještě počkám a prozatím koupím něco na obyčejné nošení (vysněný SARB033 budou ještě muset chvíli počkat). Jelikož mám práci, kde trávím tak 50% času v kanceláři a zbylých 50% pracovního času v terénu, lese, na střelnici atd., tak bych ty sarby stejně musel při příchodu do práce z ruky sundat, jelikož by asi dopadky hodně špatně v mém pracovním prostředí. No a to bych pak byl celou dobu v práci zas bez hodinek. To tak praktikuju teď a je to něco hrozného, když pokaždý, když chci zjistit kolik je hodin, tak vždycky musím čučet do mobilu.Takže po delším rozmejšlení zatím sarby chvíli počkaj a koupím si Seika na normální pracovní nošení.Mám v merku koupit buď Seiko SNZG07K1 (můj favorit), nebo ty samé ale v černém provedení (SNZG15K1), nebo trochu větší Seika SRP635K1, nebo ty samé ale v černém provedení (SRP625K1). Víc mě to táhne k tý pískový barevný variantě. Zároveň bych udělal radost manželce a koupil jí buď Seika SNK803K2 (ten pískovej odstín se mi fakt líbí) nebo ty samé Seika v černé barvě (SNK809K2).Ale asi bych to ladil oboje Seika do stejnýho odstínu a zatím u mě vede pískové provedení. Zatím nevím ale ještě kde hodinky koupím. Rád bych koupil levně, ale s jistotou bezproblémové koupě.Doporučíte mi kde koupit, když by se objednávali dvoje hodinky (jaký obchod by jste mi doporučili)? Nákupu z ciziny se nebráním.Je lepší tyto dvoje Seika objednat z Asie, USA nebo kvůli CLU (DPH) odněkud z Evropy?DěkujiPavelKdyby jsi přecijen chtěl SARB033, tak dej vědět. Jeden zdejší člen mi je předevčírem nabízel ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se