mysiak Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Tisell ma oproti Steinhartu (chrono) lahsie a trosku "drsnejsie" opracovane puzdro. Zafir ma "akrylovy" pocit, asi to bude nizsia trieda a celkovo bude tensi. Cifernik a rucicky ma kvalitnejsie Tisell. Na 17cm ruke sa 43mm puzdro nosi vyborne, tusim maju trochu kratsie alebo lepsie zakrivene nozicky, lebo sedia na ruke lepsie ako velkostne porovnatelne 44mm Steinharty. Presnost Seagull stroja trochu kolise, ale pri castom striedani to nevadi - pritomnost hackingu a nepritomnost datumu umoznuje takmer okamzite nastavenie aj ked lezia par dni v krabicke. Celkovo su to velmi podarene hodinky, hlavne za danu cenu.
USER47 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Mně je celkem sympatický tohle, 40mm pilotky se slušnou miyotou 90S5 za 180 USD.http://shop2.tisellkr.cafe24.com/product/TISELL-40mm-Pilot-MIYOTA-90S5-Automatic/31/?cate_no=1&display_group=2
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Presne tyto jsou sympaticke i mne
Maxel Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 U mně stejně tak Eště pár dní se nechám vycukat s poptávkou tady na fóru a pak je vobjednám.
vraby Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) http://mobile--shop2.tisellkr.cafe24.com/product/zoom.html?product_no=23Jedny tady někde jsou,ale 43 Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem vraby
vraby Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Sea-gull ST25 ............ 54 hod power reserve,ale berte to s rezervou.
vraby Odesláno 1. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) Tak druhé měření ukázalo 52 hod. to mě překvapilo když udávají jen 40 hod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem vraby
karel hb Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ahoj vraby, odkud si je bral? Já mám na cestě 40mm verzi s Miyotou a jdou mi přímo z Koree (viz. odkaz od USER47), tak jestli taky tam a pokud ano, jak dlouho to trvalo a co DPH a clo? Klidně do SZ. Dík
vraby Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 odepsáno v SZ aby se někdo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Tohle info by tu mohlo nekomu vadit? Myslim, ze by to mohlo zajimat vic lidi. Minimalne me
vraby Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Takže Illes, je to jasné ?Andy....přímo Korea,cca za 16 dní doma + DPH
JanNovakJan Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Měl jsem za to, že utajení je právě kvůli mnou uvedenému obchodníkovi, jenž zde není příliš v oblibě. Pokud Korea, tak v čem je problém zveřejnění?
Toblin Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 @Vraby - zajimava alternativa, diky za vlakno@karel hb - Az ti dorazi napis nam take sve dojmy a pridej foto pro srovnani. Diky
Frostie Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Měl jsem za to, že utajení je právě kvůli mnou uvedenému obchodníkovi, jenž zde není příliš v oblibě. Pokud Korea, tak v čem je problém zveřejnění?Vysvětluješ si to příliš špatně, zde šlo spíše o detaily ohledně pošty, DPH a tak...Zdejší fórum a psal jsem to již několikrát, je s oblibou lustrovano celní správou a vyclivaci poštou 120...:-(
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 O značce, hodinkách a zkušenostech třeba tady: http://forums.watchuseek.com/f71/tisell-korea-excellent-brand-deserves-more-widely-known-1825810.html Jedná se o Korejskou značku s čínskými strojky, dost kopírka základních vzhledů, ale to by se dalo vytknout i Steinhartu, Archimede..... ale o tom už se napsalo hodně. Strojky Sea-gull mě trochu děsí a jsem zvědavý na přesnost. Do něčeho dávají ale i Myioty a to už bych klasiku ala Nomos za 180 doláčů klidně vyzkoušel. Shop třeba tady: http://shop2.tisellkr.cafe24.com Já jsem přesně tenhle zdobený seagull v hodinkách měl a byl naprosto v pohodě.
Milan Praha Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 hele mně se líbí ... koukám na to co dělaj a na první dobrou jsem se zabouchnul do Bauhausek, ale ty už mají naštěstí vyprodaný takmi to nebude rušit hodinkovnici :-d
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 To vyprodani je jen docasne. Zase budou. Sledoval jsem jejich vlakno na WUS a musim rict, ze ta firma je mi sympaticka, i kdyz samozrejme spousta lidi bude rikat, ze delaji jenom kopirky...
Milan Praha Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 njn tak moje nejoblíbenější hodinky Igeny jsou taky jenom výrazně horší kopie ... takže asi jsem holt zatím ve stadiu copyi když nejvíc copy hodinky jsem myslel že k primkám budou seika tak asi ne díky moc za inspiraci, na tyhle bych se taky rád podíval ... jediný co fakt nedávám jsou ty popisy dýnek ... ještě že tam není sestavila Die-Bien-pfu v době svého 38 cyklu ....ale s tím mám problém dost často i u jiných a je to asi jenom moje osobní úchylka ... na zadku auta taky nemusím mít co mám v něm za motor :-d
Frostie Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Na nezabehnute stroje zcela jistě, s možnou naději na zlepšení... :-) Ale i tak dost ok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se