Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Hodinkomaniaci,

asi pred dvoma alebo troma mesiacmi som si tu zalozil ucet a hladal svoje prve "poriadne" hodinky....Moj limit 50 000, chcel som to stihnut do vianoc, ale nejak som sa odviazal s darcekmi pre rodinu a trosku som to presvihol...Kedze nastalo aj povysenie v praci, je ten spravny cas! Moja podmienka bola akurat svajciar, nove, a nech vydrzia...Ako mi niektori z Vas hovorili, aby som chvilku tu posondoval, tak som sem chodil a chodil a nakoniec som sa rozhodol a urobil finalnu trojku! Nemam nejake presne parametre, ako vidite je tam aj jeden Quartz, co asi niekto z Vas nepredycha, ale vravim, beriem to od pocitu, nemam podmienku taky cifr, alebo taky, tah kuze alebo ne, sroubovaci korunka alebo ne...Proste ja ich budem nosit a mne sa musia pacit...Tu je final 3, co Vy na to? Ak ich niekto vie zohnat nove a urobit mi cenu, som vsetkemu otvoreny, podminka je cim skor tim lepsie ;)

prve

http://www.jomashop.com/breitling-watch-a1736402-ba29bkwht.html

druhe

http://www.jomashop.com/tag-heuer-watch-cv201ak-ft6040.html

tretie

http://www.jomashop.com/breitling-watch-a7438811-bd45bkpd3.html

preferujem Heuer

Odesláno

Jen jedna rada,kup si dané hodinky na tahu /náramku/ je univerzální a kůži či gumu seženeš za podstatně méně peněz jak tah.

Odesláno (upraveno)

Za mne SO42, jsou čisté a krásné :-) jen myslím, že se jedná o verzi s "gumovou" vložkou lunety, tak nevím jaké jsou s tím zkušenosti. Pokud preferuješ TH tak jsou ty dvě další varianty trochu mimo :-) Ale jak říkám, mám rád čistý a přehledný vzhled, za mě SO. 

Jo a souhlas s Bohusem. Kupovat pak tah za 20k je mazec, zažil jsem si to s PO. Origo gumu nebo řemen většinou koupíš pod 10k, záleží na rozdílu v ceně nově pořizovaných.

Upraveno uživatelem Sborez
Odesláno

Parádní výběr, za mě jednoznačně č.1 a 2 jen mám zlé tušení, že budou chybět love za necelé 2.tis Eur je nové v Evropě asi nekoupíš. Ale jsou tu větší odborníci, tak třeba Ti někdo poradí kde nakupovat.

Odesláno

Je to fuk, kazdej pes jina ves, blby nebudou ani jedny a stejne, vzhledem k tomu ze vubec nevis co chces, je budes za par tejdnu prodavat. Osobne bych sel do tech prvnich, byt mi taky nijak zvlast nejedou. Ale tydle Carrery se mi nelibej a quartz, pokud ho vylozene nepotrebujes, by te casem stval. Jinak todle doporucuju poptat treba u Goldeligius, na Breitlingy umej prima cenu. O tom Jomashopu bych ani nepremyslel, ale asi jsi to dal jen jako odkaz na modely.

Odesláno

Aktobe, dakujem, kazda rada je rada, ale toto je vazne strop, pocitam plus minus 5000, lebo to pak pritlacis, a mozes mat to, a pritlacis a mozes mat tamto, a ak este pritlacis, mozes mat aj tamto aj tamto :) Myslim ze uz za tu cenu sa daju kupit pekne a kvalitne hodinky...Sen je Omega Seamaster, ale to je cena niejde uplne inde...A chcem nove, ten pocit z novych sa neda nahradit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...