Uwe.T Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Žádný zejtra !!! už je mám doma a kochám se tikotem, díky Organicovi mám po dlouhé době konečně zase hodinky. Poslední byly vlastně školní Primky, pak už to byly pořád jen samé plastové fujtajbly....
Uwe.T Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 no celou cestu z Prahy do Ústí sem poslouchal jak tikaj !!!!
Uwe.T Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Ale jak vidíš, tak došlo na tvé doporučení...mám na ruce STRELY... a na střílení je budu sundavat !!! z 357 je to děsná šleha
Viktor Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Nové modely Strela Šturmanskie - průměr 44 mm, safír. Víc se mi líbí ty s krémovým ciferníkem, ty černý se mi zdají špatně čitelný. Moc se mi ale nelíbí cena přes 700 USD .
Viktor Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 pekne... a ty svetle jsou vazne citelnejsi... jaky maji kalibr? Klasika - 3133
Návštěvník tolja Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Nové modely Strela Šturmanskie - průměr 44 mm, safír. Víc se mi líbí ty s krémovým ciferníkem, ty černý se mi zdají špatně čitelný. Moc se mi ale nelíbí cena přes 700 USD . Pardon, ale tohle je hnus. Raději žádnou datumovku, než aby sekala index šestky. Proporce číselníku oproti pouzdru 38 mm trošičku změnili, ale výsledek ve srovnání vypadá, jakoby jen roztáhli tychymetrickou stupnici a zvětšili její font - je to takové nevyvážené. Použití safíru na sklíčko sice chápu, ale pokud je vypouklý, jak naznačují fotky, tak bych ho měl pořád nacimprcampr, protože ty hodinky jsou vysoké a není vůbec problém jimi "potkat" futro, kandelábr apod. Dýnko by mohlo být plné, aby nezdůrazňovalo malý strojek ve velkých hodinkách. A jestli venku stojí 700$, tak Na poříčí budou za 20K CZK.
Viktor Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 (upraveno) Pardon, ale tohle je hnus. Raději žádnou datumovku, než aby sekala index šestky. Proporce číselníku oproti pouzdru 38 mm trošičku změnili, ale výsledek ve srovnání vypadá, jakoby jen roztáhli tychymetrickou stupnici a zvětšili její font - je to takové nevyvážené. Použití safíru na sklíčko sice chápu, ale pokud je vypouklý, jak naznačují fotky, tak bych ho měl pořád nacimprcampr, protože ty hodinky jsou vysoké a není vůbec problém jimi "potkat" futro, kandelábr apod. Dýnko by mohlo být plné, aby nezdůrazňovalo malý strojek ve velkých hodinkách. A jestli venku stojí 700$, tak Na poříčí budou za 20K CZK. Mně ty proporce naopak přijdou docela trefený, určitě to dopadlo mnohem líp než celá řada jiných zvětšených ciferníků. Datumka na šest mi taky přijde o hodně lepší než na 4:30 jak to je u některých jiných modelů. Jen se mi zdá to datumový okýnko nějaký ***ěrný a u těch světlých není číslo datového věnce uprostřed - stará bolest ruských a taky řady českých hodinek... Edit: cecky, cecky, cecky !!! Nedá se s tím hvězdičkováním něco udělat? Upraveno 19. května 2009 uživatelem Viktor
Baker Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Taky se mi to libi, naopak ta datumka na pul pate nebyla nic moc.
Návštěvník tolja Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Tak nevím, jestli jsem takový staromilec, anebo používám optiku kašparova skotu, ale ke mě tahle fotka mluví jasně. Mimochodem pro vzhled chronografů z 50.let je typická dvanáctka a šestka.
Viktor Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Pravda, bez datumovýho okýnka a se šestkou by byly ještě povedenější.
Gilius Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 můj názor....HNUS......jsem sic divnej,ale když už remake,tak v duchu těch vintage nádher,ne tohle.........
PavelK Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Pravda, bez datumovýho okýnka a se šestkou by byly ještě povedenější. Mě se nelíbí, že kvůli datumovce chybí kus telemetrické stupnice. Sice ji stejně nikdo nepoužívá, ale když už tam je, tak ať je aspoň teoreticky použitelná.
Uwe.T Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Jojo, už to nejsou strely a spojení STRELA-STURMANSKIE, to mi nějak nesedí, šturmanský a strely by se neměli pokoušet o křížení hrachu, každé mají své kouzlo a tímhle se to stírá.
Uwe.T Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 A jinak s tou čitelností, mám strely s černým číselníkem a klasické poljoty také s černým číselníkem a zatímco na ty poljoty zírám co vlasně ukazují, tak strely jsou báječně čitelné za všech světelných podmínek a ze všech úhlů.
Erik S. Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Dnes mi dorazili moje prve zive hodinky...:-) Pan Kampmann je skvely predajca. Fotky o tom svedcia. Strely su fakt krasne hodinky...
tarmi Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 připojuji se ke gratulaci. Jaké máš číslo série? Já 497/500
Pietro103 Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Dnes mi dorazili moje prve zive hodinky...:-) Pan Kampmann je skvely predajca. Fotky o tom svedcia. Strely su fakt krasne hodinky... Mna by zaujimala velkost tvojho zapestia. Strely maju udajne v priemere 38 mmm, ale tie tvoje su na Tvojej ruke nejake velke. Ja mam Poljot blue angels, tiez 38 mm, ale na mojej ruke sa mi zdaju male. Teda ak ich porovnam s Archimede Arcadia Inac naozaj pekne hodinky. Gratulujem.
Návštěvník tolja Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Mna by zaujimala velkost tvojho zapestia. Strely maju udajne v priemere 38 mmm, ale tie tvoje su na Tvojej ruke nejake velke. Ja mam Poljot blue angels, tiez 38 mm, ale na mojej ruke sa mi zdaju male. Teda ak ich porovnam s Archimede Arcadia Inac naozaj pekne hodinky. Gratulujem. Je to způsobeno starým známým poměrem mezi velikostí pouzdra a číselníku - čím nižší výsledek, tím opticky větší hodinky. V extrémním případě se může stát, že hodinky o průměru pouzdra 34mm se zdají být opticky větší, než na stejné ruce nasazené masivní sportovní hodinky o průměru kolem 40ti mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se