Paja111 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 To Jacob: i kdyz jsem toho tady na foru dost precetl,tvuj prispevek me v nekterych bodech prinutil se vratit k zakladum! Dekuju za nej!
Michal Petrán Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Asi bych pouze ještě zdůraznil likviditu,u každého se vkus nějakým způsobem vyvíjí,a pokud se změní tvé preference,co se vhledu a funkce týče,likvidní hodinky se slušnou zůstatkovou hodnotou jsou dobrým základem k jinému modelu,nechci tím samozřejmě tvrdit,že jde jen o prachy,ale mluvím z vlastní zkušenosti Dafák
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Já jako nový můžu jen dodat...... posedlostí nebo s hodinkovou nemocí se člověk narodí. Zbytek vývoje mu dovolí jen peníze nebo ctižádost. Z vlastní zkušeností vím, že hodinky jsou nemoc, závislost, droga, sobeckost, sebezapření, trpění a snění do doby než je máte na ruce. Pak za týden hledáme něco nového......
Lihard Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Jacobe, opravdu rozumně napsáno...jen jeden dotaz - napsal jsi : Na druhé straně existují hodinky, jejichž doporučené a oficiální ceny jsou vysoko nad reálnou hodnotou. Z levných značek se jedná například o Invicta, z dražších potom o Maurice Lacroix nebo Edox. Invicta chápu...ale zbylé dvě značky? Proč to nakonec neříct i např o Panerai, nebo Rolex ? Nerýpu, jen se ptám
USER47 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Asi myslel to, že ML či Edox se často daj sehnat v různejch akcích třeba za polovinu oficiální ceny, což Rolex či Panerai ne.
Micey Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Lihard: Zkus najit neco takovyho u Rolex ci Panerai:)http://www.jomashop.com/maurice-lacroix-watch-pt6217-ss001-330.html Nemluve o Edox, tohle ani neni nejvetsi extrem..
Lihard Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Já to spíš myslel tak, že podle mě je doporučená cena Rolexů a Panerai vysoko nad jejich reálnou hodnotou. Platí se značka. Jsou hodinky se srovnatelnými strojovnami z lepších materiálů za zlomek ceny. Ale to už se tu probíralo mockrát. Můj názor je takový, že první hodinky by měly hlavně dělat radost nositeli bez ohledu na značku.
USER47 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Reálná hodnota je daná tím, co za ty hodinky je schopen někdo dát. Hodnota není nějakej fundamentální parametr odvoditelnej z technickejch specifikací. A ty Rolexy či Paneraje se držej poblíž ceníkovek i při kšeftování na sekundárním trhu, což právě značky typu Edox, ML, JeanRichard nikoli.
Lihard Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Reálná hodnota je daná tím, co za ty hodinky je schopen někdo dát. Hodnota není nějakej fundamentální parametr odvoditelnej z technickejch specifikací. A ty Rolexy či Paneraje se držej poblíž ceníkovek i při kšeftování na sekundárním trhu, což právě značky typu Edox, ML, JeanRichard nikoli.Hm...takhle jsem nad tím nepřemýšlel, máš pravdu...ale ani tak pro mě není moc logické, proč pět let staré Edox ztratí půlku hodnoty a Rolex pár procent....ale to už bude asi můj osobní problém
jacob Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Já to spíš myslel tak, že podle mě je doporučená cena Rolexů a Panerai vysoko nad jejich reálnou hodnotou. Platí se značka. Jsou hodinky se srovnatelnými strojovnami z lepších materiálů za zlomek ceny. Ale to už se tu probíralo mockrát. Můj názor je takový, že první hodinky by měly hlavně dělat radost nositeli bez ohledu na značku. Sice pozdě, ale přece. Jde o srovnání MSRP (Manufacturer's suggested retail price) a Trade Price. Kolegové USER47 a Micey to napsali přesně. Nejde o hodnotu značky vs. reálnou hodnotu hodinek (Rolex, Panerai), kde je mimochodem MSRP procentuálně naplněna o dost více, ale spíše srovnání cen, které nesmyslně uvádí výrobce a za kolik se hodinky prodávají. Uvedl jsem ML nebo Edox, ale těch značek je samozřejmě mnohem více :-). Upraveno 6. března 2016 uživatelem jacob
Tos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Výtečně sepsané! Upraveno 15. března 2016 uživatelem Tos
Tos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Snad jen poznámka k poměru cena/skutečná hodnota hodinek: Doporučuju vlákno o renovacích hodinek Prim. Značka, která má dostatečné množství fanoušků, může být prodávána... no, za hodně. Značka, kterou "nikdo nezná", ač ty Primky (to jen pro příklad) možná kvalitou desetkrát převyšuje, může ve finále stát desetkrát míň. To jsou zákony sekundárního trhu... Upraveno 15. března 2016 uživatelem Tos
Nasty Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Ahoj, jsem tu nový a tento článek mi vážně moc pomohl, děkuji!
kostra66 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Ahoj moc pěkně napsané opravdu že jo.Já jsem asi stejnej jako ostatní a taky by jsem potřeboval poradit ale ne se značkou tu mam jasnou ale s obchodem aby jsem se nespalil.Koncem měsíce června mi bude 50 let a chci si udělat radost hodinkami Tissot tak ocenim radu kde koupit.Ikdyž jsem si prohlizel ten nadhernej kousek od f. PRIM a to k výročí Karla 4teho ale to už ja na mě moc peněz.Dík za radu Pepík
Návštěvník Mitak Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Jestli se ti ty Primky s Karlem jeví jako nádherné, tak to chce ještě krapet hodinkově vyzrát ;-)
kostra66 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 http://www.nelashop.cz/kareliv.html no me se prostě toto libi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se