Návštěvník Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 O svátcích jsem při šmejdění u rodičů na chalupě s jejich požehnáním znárodnil dvoje Primky. Obojí mají stejnou historii - údajně je dostali jako jejich první hodinky k patnáctinám, mamka v roce 1962 a táta v roce 1964. Přidal jsem k nim svoje první Ruhly, darované od rodičů někdy kolem 1982-3, a synkovy první, které dostal loni, když mu byly necelé tři roky. A co vy, pamatujete si či ještě máte první hodinky svoje nebo někoho dalšího z rodiny? P.S.: Oboje Primky jdou, i když tátovy jsou v hrozně zanedbaném stavu. Ruhly nejdou, ale na tom se zapracuje. Teď hlavně aby Trpaslík neztratil ty svoje a možná se nám podaří udržet 3 generace ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Já občas ještě nosím tyhle, když mám náladu. Sice jsou po nějaký z mejch sester a já začínal na nějakejch noname digitálkách, ale bavěj mě. Navíc jsou v překvapivě dobrým stavu. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem USER47
atari Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Dodnes plně funkční (a občas i používané), chodim s nima třeba běhat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Vlákno na první hodinky:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52080-máte-svoje-první-hodinky-?máte svoje první hodinky ?
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Ha!!! Zrada!!! Když jsem si zadal do vyhledávače termín "první hodinky", tak mi to nic neukázalo (krom tohoto, ale to je o něčem jiném http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87325-první-hodinky/?hl=%2Bprvn%C3%AD+%2Bhodinky )Náš ústav se vám mými ústy omlouvá za toto politováníhodné nedorozumění, které se přihodí maximálně jednou za 10 let (aspoň doufám) a pěkně prosím admina o přesunutí příspěvků do staršího vlákna. Díky.
ivan_989 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Náš ústav se vám mými ústy omlouvá za toto politováníhodné nedorozumění, které se přihodí maximálně jednou za 10 let (aspoň doufám). to je to co ide teraz na prime?
geometr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Ha!!! Zrada!!! Když jsem si zadal do vyhledávače termín "první hodinky", tak mi to nic neukázalo (krom tohoto, ale to je o něčem jiném http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87325-první-hodinky/?hl=%2Bprvn%C3%AD+%2Bhodinky )Náš ústav se vám mými ústy omlouvá za toto politováníhodné nedorozumění, které se přihodí maximálně jednou za 10 let (aspoň doufám) a pěkně prosím admina o přesunutí příspěvků do staršího vlákna. Díky. Nic si z toho nedělej. To vyhledávání funguje jak funguje. Ono totiž vláken" ... první hodinky ... " je tu mraky, ale většinou nějaký člen ukazuje své nové hodinky. Já si to vlákno pamatoval jen, že jsem do něj kdysi psal, ale vyhledáváním jsem ho taky nedohledal, až v mých příspěvcích.
Tittus Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Připomnělo mi to, že první byly nějaké "zlaté" digitálky Citizen, měly spoustu funkcí včetně teploměru a možná jsou někde v nějaké krabici ve sklepě, zkusím se podívat. A pak jsem měl nějaké Citizen quartzky s hvězdnou oblohou. Možná taky ještě nekde budou. Asi o víkendu začnu prohrabávat staré krámy...
student Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Připomnělo mi to, že první byly nějaké "zlaté" digitálky Citizen, měly spoustu funkcí včetně teploměru a možná jsou někde v nějaké krabici ve sklepě, zkusím se podívat. A pak jsem měl nějaké Citizen quartzky s hvězdnou oblohou. Možná taky ještě nekde budou. Asi o víkendu začnu prohrabávat staré krámy...Když mně bylo asi deset let,dostal jsem od tety z Vídně Švýcary Buler , asi za dvěstě šilasů.Vypadaly luxusně ,ale občas sezaslavily.To byl ten impulz který mě vrhl do tenat chronomagorie.S.
Tittus Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, byly to tyhle. Foto je z webu, o víkendu je zkusím najít. Někde určitě budou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se