Návštěvník Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Díky za obchod, vše dle dohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Nemám co vytknout, vše proběhlo na jedničku. Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Všechno proběhlo rychle a hladce díky a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Děkuji za vymazlené kukačky - komunikace, prezentace i následný customer servis na jedničku, rozhodně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 S Karlem je to jistota, na takový setkání se vždycky těším. O to víc mě potěšilo, že jsem mu po letech mohl vrátit významný hodinky, který on tehdy neuváženě pustil mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Vecerni naprosto v pohode rychlovka. Moc dekuji a vrele doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Díky moc za obchod, pokec a kávu. Vše naprosto v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Díky moc, super domluva, určitě doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se