Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Pochlubím se  s neobyčejnými hodinkami zn. ZODIAC, které jsem dostal od svého dědy a ten je (ještě jako piot) dostal jako poděkování od  Muammara Kaddáfího v Libii, když dokončil výcvik jeho pilotů (tuším rok 1986). Bylo k nim i věnování s krabičkou, ale to už bohužel děda vyhodil. Není tady někdo, kdo tento typ hodinek zná? Já jsem nic nenašel :-(  A jen ze zvědavosti, jakou mohou mít tyto hodinky cenu? (samozřejmě je nikdy neprodám, jsou přece jen od dědy :-) )

Snad se budou líbit

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tyto hodinky tu mají minimálně dva další členové a ty si je hezky užívej a po ceně si zapátrej třeba na aukru či jiných prodejních serverech. Když je nechceš prodávat, tak proč tě zajímá cena?

Odesláno (upraveno)

Myslím, že jsou tu jen jedny a pouze měnily majitele. Cena je myslím jasná, buď jsi je na bazoši koupil a nebo je tam prodávaš. ;-)

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno (upraveno)

Zase pohadka o dedovi a vzdy papiry chybi, ze uz nevymysli neco noveho. Nechapu, proc to nekdo dela...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91948-ako-mozem-predat-hodinky/page-5&do=findComment&comment=1597227

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Guzmic - nekoupil jsem je, dostal jsem je od dědy k Vánocům. 

tano - proč by to měla být pohádka? Děda je vyfocený a zmiňován v hodně knížkách o žateckém letišti a v hodně dokladech je uvedeno že byl v Libii jako pilot. Nechápu tě že mě neznáš a už víš že to je pohádka.

Cenu bych chtěl vědět spíš ze zvědavosti, jestli je nemám spíš dát do banky než je mít doma v poličce :)  No, čekal jsem tedy od vás informace, ne takovéhle napadání o pohádce ;-) 

Odesláno (upraveno)

Jestli jsi je dostal, tak buď rád, že je děda neprodal. Ráno mu zkusím zavolat jestli je ještě nemá, teď už ho nebudu opravovat. Já bych je celkem aj bral.

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/54945855/Prodam-letecke-hodinky.php

Edit. Tak sorry, nikam volat nebudu jsou to třetí. ;-)

Upraveno uživatelem guzmic
Návštěvník YPO
Odesláno

:tomcat:

Ráno mu zkusím zavolat ......

to bych nedělal .... pilot v Libii v 86 nevěstí nic dobrýho  :lol:

Odesláno

K hodinkám gratuluju, jsou pěkný a moc jich není.  Jestli chceš vědět cenu, dej je na aukro od koruny, tady jsou lidi se zájmem o hodinky a ne kroužek bezplatnýho oceňování hodinek (jak poznamenal někdo jiný v jiném,  podobném vlákně)

Guzmic - nekoupil jsem je, dostal jsem je od dědy k Vánocům. 

tano - proč by to měla být pohádka? Děda je vyfocený a zmiňován v hodně knížkách o žateckém letišti a v hodně dokladech je uvedeno že byl v Libii jako pilot. Nechápu tě že mě neznáš a už víš že to je pohádka.

Cenu bych chtěl vědět spíš ze zvědavosti, jestli je nemám spíš dát do banky než je mít doma v poličce :)  No, čekal jsem tedy od vás informace, ne takovéhle napadání o pohádce ;-) 

Odesláno

Nechtěl jsem přímo ocenit hodinky, ale např. napsat: ty se prodaly na bazoši za tolik a tolik, nebo hele, tyhle hodinky neznám a netuším za kolik se prodávají.. Hodinky jsou pro mě španělská vesnice. Prostě vy rozumíte hodinkám, já zase jiným věcem.. 

Financ - díky za pochválení hodinek. A nechtěl jsem nějak zneužít váš kroužek ;-)

Odesláno

Myslím, že jsou tu jen jedny a pouze měnily majitele. Cena je myslím jasná, buď jsi je na bazoši koupil a nebo je tam prodávaš. ;-)

Ty už jsou prodaný a má je místní člen,  druhý má Tikal ode mně.  Tohle jsou třetí. 

Přesně tak, teď už jsou tu dvoje.

Odesláno

Za mě jsou neobyčejně hnusné a ten tvůj nick ..........

Ty máš patent na určování co je dobrý nick a co ne? Nikdy mě nenapadlo kritizovat někomu nick.

že jsou hnusné je tvůj názor, to je v pořádku. Nemůžou se přeci všechny hodinky líbit všem ;-) 

Nevíte někdo kolik jich bylo vyrobených? Nebo kde bych to mohl zjistit?

Odesláno

Tvoje chování i nick jsou důvod proc ti tu moc lidi neporadi

Ty máš patent na určování co je dobrý nick a co ne? Nikdy mě nenapadlo kritizovat někomu nick.

že jsou hnusné je tvůj názor, to je v pořádku. Nemůžou se přeci všechny hodinky líbit všem ;-) 

Nevíte někdo kolik jich bylo vyrobených? Nebo kde bych to mohl zjistit?

Odesláno

vidíš nějakou kritiku na nick? :photo:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...