Přejít na obsah

IWC Pilot's Watch Automatic 36

brnakp

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To leštěný pouzdro k tomuhle cifru asi patří... Jsou to voňavky, ne tooly... krásný malý voňavky. I tu Selitu bych jim odpustil snad...

Že by v IWC začínali konečně po tom mejdanu s šílenejma Ingama a aqváčema střízlivět?

Jo, chrono pilotky v třicetosmičce by byly bomba!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Revolution pisou, ze bude i varianta 40mm, ta podle odkazu v tomto vlakne celolestena nebude (jestli to tedy nebude jeste nejaky dalsi model protoze mi podle obrazku na dlani pripadaji vetsi nez 40mm).

Celolestene 36mm jsou samozrejme vyrobene jako damsky model.  :)

Zajimave jsou i Miramary, protoze teoreticky by melo IWC predstavit i model Mark XVIII ve variante Top Gun s matnou keramikou. O tom se uz nekolik let diskutuje na IWC forech a spoustu lidi si to pralo. Bude to bestseller, jestli to opravdu udelaji. 

Odkaz ke komentáři

Bile datum, Sellita, lestene, male, drahe. Vsechno spatne. 42 mm, brousene pouzdro, cerne datum, 10 baru, Pellaton, nebo jeste lepe 8 denni handwound a muzeme se zacit bavit. Jenze takove neprustrelne Marky IWC nikdy neudela.  

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jo, nejake Schaffky jsem mel. Vsechny byly prenadherne a vsechny byly inhauzni. Ale vsechny byly pro me moc drahe, moc leskle, moc mekke a mely na moje male koule trochu moc velky MI. Byla to pekna epizoda ale zjistil jsem, ze na to nemam. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...