Ohm-Aztec Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Paráda!!! Skvělá velikost! A IWC opouští včera-dnes-zítra datum. Konečně se na to dá zase koukat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 zatím vidím 2 nevýhody - větší pokles ceny než u klasické verze 38-41mm. Celoleštěné pouzdro. Celoleštěné pouzdro se podstatně lépe opravuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Asi jo, ale nevyniknou ti tak dobře ty geniální tvary pouzra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Hurá, hodinky normálni velikosti žijou! Jsou moc zajímavý, 36 je akorát na super komfortní nošení, kdo chce extrém, vybere si u IWC jiný. Ještě by mohli udělat 38mm chrono model a smeknu klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 To leštěný pouzdro k tomuhle cifru asi patří... Jsou to voňavky, ne tooly... krásný malý voňavky. I tu Selitu bych jim odpustil snad... Že by v IWC začínali konečně po tom mejdanu s šílenejma Ingama a aqváčema střízlivět? Jo, chrono pilotky v třicetosmičce by byly bomba!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Hurá, hodinky normálni velikosti žijou! Jsou moc zajímavý, 36 je akorát na super komfortní nošení, kdo chce extrém, vybere si u IWC jiný. Ještě by mohli udělat 38mm chrono model a smeknu klobouček Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jak se může Chronomagor vážně podivovat nad rozměrem? Si vezměte kolik značek v tomto rozměru dělá... Od rozšířeného Rolexu přes znalecké Nomosy po nejlepší Pateky. Já jsem rád, že IWC umí nejen zvětšovat... Tohle je krok správným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Na Revolution pisou, ze bude i varianta 40mm, ta podle odkazu v tomto vlakne celolestena nebude (jestli to tedy nebude jeste nejaky dalsi model protoze mi podle obrazku na dlani pripadaji vetsi nez 40mm).Celolestene 36mm jsou samozrejme vyrobene jako damsky model. Zajimave jsou i Miramary, protoze teoreticky by melo IWC predstavit i model Mark XVIII ve variante Top Gun s matnou keramikou. O tom se uz nekolik let diskutuje na IWC forech a spoustu lidi si to pralo. Bude to bestseller, jestli to opravdu udelaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 rozmer je pre konzervativneho chronomagora vyborny. nie kazdy potrebuje na ruke zavazie... ale ta sellita by mi teda vadila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Krásnej cifr v kombinaci s ručkama, ale je to na mě už asi moc naleštěný, u pilotek mám prostě broušený pouzdro rád. Pokud se bude dělat i ta, mohly by pak vypadat opravdu skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Vezmes drotenku na riad a spravis si brusene hrany sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Nebo necháš opískovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Bile datum, Sellita, lestene, male, drahe. Vsechno spatne. 42 mm, brousene pouzdro, cerne datum, 10 baru, Pellaton, nebo jeste lepe 8 denni handwound a muzeme se zacit bavit. Jenze takove neprustrelne Marky IWC nikdy neudela. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Hasna, ale pri tvojom popise sa bavime o 9000eur a vyssie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) No, dejme tomu tak 7,5, nekde do dvou kil CZK. Za vice by to bylo za jednoduche trirucky uz moc, IMHO. Jasne, ze IWC financ by to napalil za 10k. EUR. A proto jsem tam, kde jsem a ne u IWC. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Ale ty si bol kedysi pure iwc nie? Remake flieregerov, ingy 3227 a davinci? Dobre si pamatam? Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Jo, nejake Schaffky jsem mel. Vsechny byly prenadherne a vsechny byly inhauzni. Ale vsechny byly pro me moc drahe, moc leskle, moc mekke a mely na moje male koule trochu moc velky MI. Byla to pekna epizoda ale zjistil jsem, ze na to nemam. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 V cem byly ty IWC mekke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 blatove puzdro predsa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) V materialu. Furt aby clovek daval bacha na futra. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se