Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Tak uz vim proc se me vzdy prodre dzinovina...je to avivazi. Fakt ze jo. To je zlej sen ale aspon uz to vim.

Mas pravdu.

Rifle zasadne bez avivaze. Riflovina jinak zmekne a rychleji se znici (to mi teda rika zena).

Dost jeste pomaha si k jeanum koupit tasku pres rameno a penezenku, mobil atd dat do ni a ne do kapes :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo. Bohudik že uz to vím. Ono to je docela blby když koupite džíny za trojku a za rok je musíte vyhodit...v lepším případě opravit v rozkroku a je to přesně jak píše kolega o post výše že ta látka zmekne a osoupe se.

Jeste by me zajimal rozdil ceny me relativne dražšími.džíny a levnějšími. Tisic versus tři a pul dejme tomu. Jestli platite vyloženě značku nebo maji lepší materiál???

Je fakt že čím dražší džíny tim lépe mi to sedí (jak naschval) Včera jsem koupil svoje prvni od Hilfigera a maji perfektni střih až na tu cenu...čtyři tisice jsem za kalhoty nikdy nedal...

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

[...] Jeste by me zajimal rozdil ceny me relativne dražšími.džíny a levnějšími. Tisic versus tři a pul dejme tomu. Jestli platite vyloženě značku nebo maji lepší materiál???

Je fakt že čím dražší džíny tim lépe mi to sedí (jak naschval) Včera jsem koupil svoje prvni od Hilfigera a maji perfektni střih až na tu cenu...čtyři tisice jsem za kalhoty nikdy nedal...

Když je to možné, klidně si připlatím za džíny, které mi sedí (nebudu přeci chodit jak nějaký kašpar). Tedy stři hraje prim. Řeším samozřejmě i barvu, jakkoliv výrazněji vyšisované nikdy nekupuji. Materiál beru v potaz taktéž. Dříve jsem hodně nosil džíny Wrangler (Alaska, později Ace a Crank). Poté, co jsem je přestal nacházet v rozumném barevném provedení, navíc do mnoha variant zmíněných modelů začali cpát elastan, skončil jsem s nimi. Před pár lety jsem přešel k Replay Waitom (ovšem už i Replay začal bláznit s elastanem), mám jich aktuálně pět kusů, dvě varianty komentovaného modelu. Všechny samozřejmě 100% bavlna, troje z pevnějšího (14 oz) denimu. Většinou jsem je sehnal (E-bay, Amazon) od profi obchodníků za lepší než standardní/doporučenou cenu.

Ad praní: Buď je obrácené naruby hodím do vany se studenou vodou a tekutým prostředkem na tmavé prádlo, nebo do pračky na jeden z nejšetrnějších programů; co nejnižší teplota vody, otáčky odstřeďování max. 600. Aviváž u džínsů nikdy nepoužívám.

post-3892-0-47834900-1459079713_thumb.jpg post-3892-0-43918800-1459079865_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Ad aviváž: Já tuhle sračku považuju za naprosto zbytečné vyhazování peněz (a zasírání přírody) a nepoužívám ji vůbec. Nemluvě o tom, že z toho smradu, co aviváž produkuje, se mi vždycky akorát tak zvedal kufr.

Mimochodem, pokud prahnete po údajném změkčení prádla a nedokážete se bez něj obejít, tak prý zcela dostačuje trocha obyčejného octa.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...