HondzaX Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Po delší době spekulací a šeptandě zejména na diskusním foru Christphera Warda byl včera oficiálně představen nový model z řady C5 Malvern. Konkrétně model se čtvercovým ciferníkem (C5 Malvern Slimline Square). Hodinky budou prozatím nabízeny ve dvou barevných variantách ciferníku. A to ve variantě bílé a variantě modré, právě ve které vypadají velice povedeně. Znalé řady Malvern nepřekvapí, že hodinky pohání strojek s manuálním nátahem - konkrétně Sellita SW210-1. Díky tomu mají hodinky krásně nízké pouzdro o výšce 8,25 mm. Další rozměry pouzdra jsou 37 x 37 mm. Na volbu máte kožený řemen, nebo mesh. Cena začíná na příjemných 399 britských librách. K objednání jsou hodinky již dnes, když dodání se očekává v druhé polovině února 2016. Řekl bych, že se jedná o zajímavý počin. Co myslíte?
People Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Rusi ma ta 2. mocnina u napisu Slimline. Inak pre seniorov dobre, cena sa zda tiez, najme s nejakym kuponom.
Wagoneer Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Pékný počin. Ty modré bych si dovedl představit jako oblekovky...:-)
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Taky mi to vcera dorazilo do emailu a musim rict, ze sympticky kousek. Ta cena mi prijde az prekvapiva. Nejdriv jsem myslel, ze to je jen 50% za pre-order...
tano Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Pekne hodinky, jako tzv. slusnejsi hodinky si je dovedu predstavit.
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Zatim mě žádný wardy nenadchly, ani tyhle nejsou výjimkou. Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
JohnDoe Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Hodinky tehle znacky me taky nejak zvlast neoslovuji, ovsem ani neurazi. Co mi ale vylozene vadi, je graficke (ne)vyvedeni loga.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se