Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějak toto vlákno umírá, přitom je to tak nádherná kombinace. :)  Zkoušel jem tyto krásky a musím říct, že bych se nechal přemluvit. :rolleyes:

post-6831-0-21743700-1461435293_thumb.jpg

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

síce toho veľa nie je, no dúfam že sa tie 29-ročné B dajú počítať do zoznamu... :cheers:

post-38180-0-87046700-1461506138_thumb.jpg

post-38180-0-72738500-1461506165_thumb.jpg

post-38180-0-59764700-1461506260_thumb.jpg

Odesláno

Neskutečné hodinky, kombinace Rolex, modré barvy dialu a goldu jsou neskutečné. Tohle si snad také jednou pořídím. Jsou perfektně dokonalé!!!

V 24. 4. 2016 v 20:25, M3maniac napsal:

To je ale krásnej koutek :-) ještě před par lety tady většina ohrňovala nos nad bicolorem :-) jedny z mých nejoblíbenějších ....

Odesláno

?u mňa tak isto jedna z TOP kombinácií...!!! ;)

V 24. 4. 2016 v 20:25, M3maniac napsal:

To je ale krásnej koutek :-) ještě před par lety tady většina ohrňovala nos nad bicolorem :-) jedny z mých nejoblíbenějších ....

Odesláno
  V 24. 4. 2016 v 13:57, petik16 napsal:

síce toho veľa nie je, no dúfam že sa tie 29-ročné B dajú počítať do zoznamu... :cheers:

to sou callisto s handwound lemanii?
Odesláno

Se mnou to bylo úplně stejně, jak píše Jeremy v úvodním příspěvku tohoto vlákna. I já jsem relativně do nedávna považoval bi-colory za zrůdnost. Ale jak člověk stárne tak se jeho vkus mění. Nyní už po některých takových modelech dokonce i obdivně vzhlížím. Třeba takové ty Glycine z místní inzerce se mi vysloveně líbí. Povedeně vypadají i Rolexky M3maniaca a Jeremyho. Takže bi-colory do budoucna určitě nezatracuji. Ale aktuálně nandat si je na ruku a nosit je, tak na to bych zatím asi koule neměl. 

kdo co chystá dalšího? 

Odesláno

tie boli ešte staršie nie? Ja ani neviem presne čo je tá handwound lemania, až teraz som si ich našiel na chrono24...  :frusty: toto je ?chronomat z roku 1987 a 24car. gold... Charlie Sheen mal také v Hot Shots :)

V 25. 4. 2016 v 11:19, Kid_A napsal:

to sou callisto s handwound lemanii?

Odesláno

Konečně se to tady pořádně rozjelo  :) . Opravdu hezké hodinky v neodolatelné kombinace bicoloru.

Odesláno

A B si kde nechal..? :( :D Inak tie Constellation mi prídu skôr ako full gold a nie bicolor..

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...