Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak se přidám, koupil jsem jě ze zvědavosti taky ... nejdřív nešla na ruce zacvaknout pojistka spony a když se zacvakla, nešla rozepnout, běhal jsem s tim po baráku jak medvěd chycenej do želez a řikal si, tak asi zavolám hasiče nebo co, aby mi náramek přestřihli. Nakonec jsem se z toho pomocí šroubováku dostal a sponu se mi podařilo naohýbat tak, že chodila tak, jak by alespoň částečně spona chodit měla. Potom přišla na řadu luneta. Nešlo s ní otočit a tak jsem máčel a máčel, chtěl točit a netočil, až povolila, otočil jsem s ní dvakrát dokola a zas zatuhla. Vzal jsem ji do utěrky a silou chlapa co měří 186 cm a váží 102 kilo jsem s ní opět kousek pootočil. Nakonec jsem to vzdal a věnoval jsem se rozebírání hodinek, protože mezitím, co jsem s hodinkami zápasil. stačil upadnout index tak šikovně, že zapadl do datového okna a zastavil vteřinovku. Nu což, řekl jsem si, stály jste jako trochu lepší večeře pro jednoho, půjdete na pokusy. Nebylo to jen tak, bez kombinaček nešla povolit korunka. Celé jsem je nakonec rozebral a utržený index vyndal. Dlouho jsem je pak zase skládal a v duchu se těšil jejich cenou. Jak ta mě v tu chvíli hřála. Když jsem dotáhl dýnko, napadlo mě, že když už jsem v tom, mohl bych vyzkoušet to jejich flambovaný (tak nějak to v těch reklamách na tohle sado maso stálo) sklíčko a přejel přes něj lehce šroubovákem. Takovou rejhu co to udělalo jsem nečekal a byl jsem hodinkově šťastný. Měl jsem hodinky, jejichž poměr cena výkon byl bezkonkurenční a s hrdostí majitele jsem sledoval, jak podobnými kousky obdarovávají hokejisty na světovém turnaji. Zřejmě i jejich výkony tomu daru odpovídaly, ale to si už nevzpomínám. Za to na značku Invicta nikdy nezapomenu. Takže, jestli chceš mít hodinky s opravdovým příběhem, ke kterým Tě bude vázat celoživotní pouto, rozhodně radím, ber Invicta a myslím, že % pravděpodobnost toho, že dopadneš podobně jako já, je vysoká. Ale i přes všechny moje dobré zkušenosti s touto značkou uznávám, měl sem tenkrát jít na tu lepší večeři.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak se přidám, koupil jsem jě ze zvědavosti taky ... nejdřív nešla na ruce zacvaknout pojistka spony a když se zacvakla, nešla rozepnout, běhal jsem s tim po baráku jak medvěd chycenej do želez a řikal si, tak asi zavolám hasiče nebo co, aby mi náramek přestřihli. Nakonec jsem se z toho pomocí šroubováku dostal a sponu se mi podařilo naohýbat tak, že chodila tak, jak by alespoň částečně spona chodit měla. Potom přišla na řadu luneta. Nešlo s ní otočit a tak jsem máčel a máčel, chtěl točit a netočil, až povolila, otočil jsem s ní dvakrát dokola a zas zatuhla. Vzal jsem ji do utěrky a silou chlapa co měří 186 cm a váží 102 kilo jsem s ní opět kousek pootočil. Nakonec jsem to vzdal a věnoval jsem se rozebírání hodinek, protože mezitím, co jsem s hodinkami zápasil. stačil upadnout index tak šikovně, že zapadl do datového okna a zastavil vteřinovku. Nu což, řekl jsem si, stály jste jako trochu lepší večeře pro jednoho, půjdete na pokusy. Nebylo to jen tak, bez kombinaček nešla povolit korunka. Celé jsem je nakonec rozebral a utržený index vyndal. Dlouho jsem je pak zase skládal a v duchu se těšil jejich cenou. Jak ta mě v tu chvíli hřála. Když jsem dotáhl dýnko, napadlo mě, že když už jsem v tom, mohl bych vyzkoušet to jejich flambovaný (tak nějak to v těch reklamách na tohle sado maso stálo) sklíčko a přejel přes něj lehce šroubovákem. Takovou rejhu co to udělalo jsem nečekal a byl jsem hodinkově šťastný. Měl jsem hodinky, jejichž poměr cena výkon byl bezkonkurenční a s hrdostí majitele jsem sledoval, jak podobnými kousky obdarovávají hokejisty na světovém turnaji. Zřejmě i jejich výkony tomu daru odpovídaly, ale to si už nevzpomínám. Za to na značku Invicta nikdy nezapomenu. Takže, jestli chceš mít hodinky s opravdovým příběhem, ke kterým Tě bude vázat celoživotní pouto, rozhodně radím, ber Invicta a myslím, že % pravděpodobnost toho, že dopadneš podobně jako já, je vysoká. Ale i přes všechny moje dobré zkušenosti s touto značkou uznávám, měl sem tenkrát jít na tu lepší večeři.

:D :D Z toho vyplývá, že když Invicty, tak jedině za stravenky. Pěknej příběh...

Odesláno

No, vidim, že jsem měl fakt kliku :) Já ty svoje prodal po roce jako nový (nosil jsem je teda jen pár měsíců, to je pravda) a v podstatě jen proto, že pro Samurajům nemohly konkurovat. Kolega, pokud vim, je má na ruce pořád. Nesundavá je ani v dílně, vozí je na motorce a jak ho znám i to dříví s nima štípe. Krom toho lehkého zamlžení a pár škrábanců hodinky pořád šlapou. Jak to tak čtu, je to mezi Invictama skoro unikát :) Kdyby to náhodou vypadalo, že oroduju za tuto značku, dodávám, že tomu tak není. To já jen tak, pro zajímavost.

Odesláno

Já si myslim, že jsem koupil na ebay nějaký nepovedený krámy i když přímo od prodejce a nový, ale cena 50 éček by tomu tak odpovídala i když aukce je aukce. Nakonec jsem je dal opravdu dohromady a kromě tý lunety chodilo vše jak mělo, strojek byl i celkem přesnej, vyměnil jsem sklíčko a dal je kamarádovi, nosí je a je v poho, hlavně že jsou vodotěsný.

Odesláno

Ďakujem ešte raz za všetky vaše dobré rady aké hodinky kúpiť.Dnes mi dorazil balíček od člena Miroslav5.Hodinky Orient M-Force.Vyzerajú fakt dobre.Pripojím pár fotiek.Ospravedlňujem sa za kvalitu.Je to fotené mobilom.A keďže sú to potápky tak je jasné že musia byť vyfotené na X-CCR Rebreatheru  :D .Kvalitnejšie fotky dodám.

post-41505-0-70733900-1453736517_thumb.jpg

post-41505-0-92665700-1453736528_thumb.jpg

post-41505-0-22879300-1453736541_thumb.jpg

Odesláno

Gratuluji k pěkným hodin kam a k pěkné fotce:-)

Odesláno z mého LG-D320 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Dotaz: uz jsem si vsim, ze Invicta neni (ani na WUS) povazovana za hodinky. Ale videl jsem v krame, ze maj hodinky i za 20-30k, to jsou vazne vsechny modely i takhle drahy tak spatny? Designove me Invicta nic nerika, ale to je individualni.

Jinak Orienty jsou pekny, uzij si je.

Upraveno uživatelem gabik
Odesláno

Dotaz: uz jsem si vsim, ze Invicta neni (ani na WUS) povazovana za hodinky. Ale videl jsem v krame, ze maj hodinky i za 20-30k, to jsou vazne vsechny modely i takhle drahy tak spatny? Designove me Invicta nic nerika, ale to je individualni.

Jinak Orienty jsou pekny, uzij si je.

Musis mrknout co za tu cenu dostanes. Vetsinou to je quartz nebo nejaky zakladni automat od Seika. Taky hodne vypovidaji jejich slevy ala puvodni cena 30k, dnes pouze 3999 kc. Na ebayi se da jejich klasika 8926 koupit uz za nejakych 80 usd a tomu i ta cena odpovida.
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Invicta jako firma je "obílený hrob".ˇˇCínsko americký "švýcar" a sortiment tomu odpovídá.

Invicta 8926  , když trefíte na dobrý kus  , což je zřejmě loterie , je za 80 dolarů slušný stroj. Osobní zkušenost v rodině - typ 8926OB  , 4 roky bez problémů.BTW strojek NH35 je Seiko 4R36 , který má hacking a hanwinding.

Sklíčko by mělo mít hardlex.Daemone , jsem si jist že ani moje SKX007 by šroubovák neustály bez ztráty kytičky.

Ale možná jo , nezkoušel jsem raději.

Docela by mně zajímalo , kde je na Watchuseku nepovažují za hodinky.Je to možné ale plošně?

Dalo by se najít spousta vláken o nich a hodně z nich je pozitivních.

Hodně lidí je tam použilo na mod.

Typ 8926  právě pro jejich design  chci do sbírky , ikdyž mám lepší stroj.

Případné problémy pořeší můj kamarád hodinář.

Pokud se Vám válí dejte vědět.

Upraveno uživatelem Edifice562

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...