Bonder Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 no, ale musel jsi k tomu nějak dojít sorry za OT
Daniel.chyt Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 pokud to budou tvé jediné hodinky, tak bych volil černou. Je univerzální a jak tady už bylo řečeno, neokouká se. Takže třeba černé monstra, jsou taky super! A je potřeba si ujasnit jestli automaty nebo quartz. Quartz je přesný a bezúdržbový. Automat má podle mě duši. Tiká, vteřinovka se ladně hýbe, a musíš je občas seřidit a hrát si s nima. Já začal na quartzu, teď už chci jen automat.Že bych dal na tebe a pořídil bych si Seika SNZF17K1? Díval jsem se tvoje fotky a vypadají parádně
Bushman Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Dej hlavně na sebe. Ty je budeš nosit, Tobě musí vyhovovat a musí se Ti líbit.
lub Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) ty v odkazu hned v prvním příspěvku zrovna mám - koupil jsem je nedávno tady na foru - a i když jinak nosím mechaniku, tak z těchto jsem velmi mile překvapenej. jako univerzální hodinky mohu doporučit.na to, že to jsou casia, tak mají nádherný ciferník - to se musí vidět naživo, a celkově prvotřídní zpracování. modul taky geniální. navíc řadu lineage řadím třeba nad edifice.jediný co mi trochu vadí, že nepotřebují žádnou údržbu a seřizování, takže v tomhle ohledu trochu nuda.chtěl jsem se už s nimi tady pochlubit, ale nebyl zatím čas. jinak monstra a jiný diversky mají větší koule samozřejmě, ale to je taky úplně jiná kategorie. jedna rychlofotka z pondělka.. edit: shodou okolností je mám od kolegy nade mnou, tímto ho zdravím Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem lub
Daniel.chyt Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Mám v tom teda ale zmatek Teď mě to zase táhne k oranžovým Monstrům, ale mám strach z toho okoukání... Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem Daniel.chyt
Bushman Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Ty co má lub jsou opradvu naživo perfektní, souhlasím a doporučuju....
Daniel.chyt Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Ty co má lub jsou opradvu naživo perfektní, souhlasím a doporučuju....Děkuji, ale po delším zkoumání raději toužím po mechanických Je to složité, na každých se mi líbí něco jiného, ale táhne mě to k monstrům, abych vlastnil ty "legendární" hodinky které jsou tak oblíbené. Věřím, že i když by se mi teď ze začátku nelíbily, tak bych se do nich časem zamiloval (alespoň v to doufám)
Bonder Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Že bych dal na tebe a pořídil bych si Seika SNZF17K1? Díval jsem se tvoje fotky a vypadají parádně Na živo vypadají líp než na těch mých mobilovkách ale jak říká Bushman, dej především na sebe. A nebo si ještě projeď vlákno Seiko 5. Tam se můžeš inspirovat levnými Seiko automaty. A že jich je
Daniel.chyt Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tak mám dva favority Seika SNZF17K nebo skx007. Ty skx007 mi přijdou až moc "potápěčské", takže bych volil spíše SNZF17K1.Možná blbý dotaz, ale je možné, že jsem ty SNZF17K1 nenašel v modré variantě?
lucid Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tak mám dva favority Seika SNZF17K nebo skx007. Ty skx007 mi přijdou až moc "potápěčské", takže bych volil spíše SNZF17K1.Možná blbý dotaz, ale je možné, že jsem ty SNZF17K1 nenašel v modré variantě?Samozřejmě že si je nemohl najít v modré variantě, protože to je model SNZF13.
Bushman Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Děkuji, ale po delším zkoumání raději toužím po mechanických Je to složité, na každých se mi líbí něco jiného, ale táhne mě to k monstrům, abych vlastnil ty "legendární" hodinky které jsou tak oblíbené. Věřím, že i když by se mi teď ze začátku nelíbily, tak bych se do nich časem zamiloval (alespoň v to doufám) To není zrovna dobrá cesta, koupit hodinky, který se mi nelíbí a doufat, že se mi časem líbit začnou. Měl jsem dvoje oranžový monstra a oboje se okoukaly. Pak jsem si dal quartz pauzu a teď mám černý nový monstra. Nejsou tak nápadný, jsou perfektně čitelný a je to kus hodinek. Zatím se mi zdá, že mají takovou větší "morální životnost" - nebudí tolik pozornost a jsou to takový univerzály. Přesnost ucházející, ale samozřejmě rádiem řízené quartzky jsou v tomto někde jinde.
Daniel.chyt Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 To není zrovna dobrá cesta, koupit hodinky, který se mi nelíbí a doufat, že se mi časem líbit začnou. Měl jsem dvoje oranžový monstra a oboje se okoukaly. Pak jsem si dal quartz pauzu a teď mám černý nový monstra. Nejsou tak nápadný, jsou perfektně čitelný a je to kus hodinek. Zatím se mi zdá, že mají takovou větší "morální životnost" - nebudí tolik pozornost a jsou to takový univerzály. Přesnost ucházející, ale samozřejmě rádiem řízené quartzky jsou v tomto někde jinde.Ano, je na tom něco pravdy. Mám to pokaždé jinak. Jeden se mi líbí ty a hned druhý den se mi líbí zase jiné. Největší boj je mezi těmi F17 a mezi monstry (x007 jsem už vyloučil)
lucid Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ano, je na tom něco pravdy. Mám to pokaždé jinak. Jeden se mi líbí ty a hned druhý den se mi líbí zase jiné. Největší boj je mezi těmi F17 a mezi monstry (x007 jsem už vyloučil)Kup Urchiny, těch tu až tak moc není, z trhu rovněž pomalu mizí a méně se okoukají, monstra seženeš vždy.
Geodet Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Po nakouknutí na toto forum mi přišli Monstra bláznivé a nikdy bych si nemyslel, že je koupím. Po čase se mi začli líbit a objednal je. Po týdnu nošení jsem dospěl k tomu, že je prodám. Pak sem si na ně zvykl a už je nosím skoro bez přestávky přes rok. Mám černé, starší verzi.
Bonder Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 ty modré urchiny SNZF13 se blbě shánějí. Taky je mám v hledáčku
Daniel.chyt Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 ty modré urchiny SNZF13 se blbě shánějí. Taky je mám v hledáčkuKdyž už, tak bych šel do těch černých. Jako barva prvních hodinek by byla pro mě ta modrá asi špatná volba.
Bonder Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Souhlas. Jako první budou nejlepší černé. http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-5-sports-automatic-23-jewels-snzf17k1-snzf17k-snzf17-1464.html ještě ti zbyde na druhé
Daniel.chyt Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Souhlas. Jako první budou nejlepší černé. http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-5-sports-automatic-23-jewels-snzf17k1-snzf17k-snzf17-1464.html ještě ti zbyde na druhé Děkuji, asi je objednám.Nevíte prosím vás, jak dlouho bych je z této stránky mohl mít doma?U ČR tam mají "Free DHL Express" (2-4 dny). Je to možné? Zdá se mi to nějak rychlé a ještě k tomu zadarmo?
lucid Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Já bych spíše zkusil jiného prodejce. Pokud jim pošleš odkaz stránku, že je někde mají a prodávají levněji, dají Ti stejnou či spíše nižší cenu. Je to od nich do týdne doma a v naprosté většině případů ta cena, kterou u nich na webu uhradíš, je konečná.
PavelSch Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Já zas přidám pozitivní zkušenost s creationwatches. Opravdu byly hodinky v ČR během jednoho pracovního týdne, tuším, že 4 dny. Trochu to pak zbrzdilo celní řízení, takže si ještě připrav pár korun navíc (samozřejmě se může poštěstit a projde to bez povšimnutí celníků). Se skywatches zkušenost nemám, ale spadají do mé top 5 zahr. obchodů, kde bych se nikdy nebál nakoupit a pokud umí zakouzlit s cenou i u levnějších kousků, proč ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se