Přejít na obsah

Rolex - Basel 2016

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno

Jsem zvědavej, jestli půjde vyměnit luneta u 116520 za novou keramickou  :helpsmilie:

Odesláno

Může mě někdo poučit, proč má Daytona vyosené subdialy směrem nahoru od středu cifru? Vím jenom, že když se do nich davaly El Primero, že to tak nebylo.

Předpokládám, že to je u inhousu vynuceno nějak konstrukčně, ale zdá se mi to docela rušivé.

Odesláno (upraveno)

Mluvil jsem s AD o Daytonách - od středy budou schopni dát cenu, info o datu dodání a začnou brát závazné objednávky.

Já ty pandy musím mít. Pokud je tu víc zájemcům, nedal by nám někdo slevu? Nemám s tím zkušenost, zatím jsem Rlx kupoval jen tady od Vás na fóru, ne u AD...

Upraveno uživatelem Vjace
Odesláno

Slevou se nemusis zaobirat...

Neverim ze pri odbere napr. 10ks by nejaku nedali.. aj na ocelove dostanes u niektorych AD zlavu aj ked sa traduje ze je to nemozne ..

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Neverim ze pri odbere napr. 10ks by nejaku nedali.. aj na ocelove dostanes u niektorych AD zlavu aj ked sa traduje ze je to nemozne ..

Myslíš, že ti nějaký AD zajistí najednou dodávku 10ks 116500LN s bílým ciferníkem v prvních měsících po uvedení ?

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Myslíš, že ti nějaký AD zajistí najednou dodávku 10ks 116500LN s bílým ciferníkem v prvních měsících po uvedení ?  

pravda, hned v prvych mesiacoch asi nie...

Návštěvník dabelM
Odesláno

Aspon mam dovod kupit hodinky s bielym cifrom ked som uz toho Snoopyho zmeskal...  :D

Letos Omega nic zajímavýho ke Snoopymu neukázala, tak ti aspoň zůstanou peníze na ty Daytony  :thumbsup_anim:

Odesláno

Letos Omega nic zajímavýho ke Snoopymu neukázala, tak ti aspoň zůstanou peníze na ty Daytony  :thumbsup_anim:

Neviem ci mi ostanu, ale nejako to zlízujem :) :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...