Přejít na obsah

Rolex - Basel 2016

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem zvědavej, jestli půjde vyměnit luneta u 116520 za novou keramickou  :helpsmilie:

tezko, nahradni dily se objednavaj na konkretni seriovy cislo...

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bily daytony jsou fakt bozi, to se po nich hodne zaprasi. Chytrej krok.

Explorery jsou taky krok spravnym smerem ohledne rucek, lumi s velkyma cislicema moc nemusim.

Odesláno

Říkal jsem si, že až si pořídím ty keramický nodate Suby, po kterých jsem toužil do jejich uvedení, budu mít konečně od hodinek pokoj. Ale pak najednou...

Ty černý Daytony! Proboha ty černý Daytony!!!  :eek:

post-23466-0-53817600-1458242901_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

....na Daytona už stojím ve frontě s pořadovým číslem .-))))......tady budou až tak po prázdninách,ale venku je budou mít už tak v červnu počítám

Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno

Nové Expy se mi líbí. Super, že je lumi i na číslech. Co se ale nepovedlo, jsou ty Air Kingy. Nejen tím, že chybí lumi, ale i tím přeplácaným ciferníkem. Kupce si to asi najde, ale nemyslím si, že jich bude mnoho.

Ví někdo dostupnost nových Explorerů? A jak to bude s cenou, má být stejná jako je stávajícího modelu? 

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Krátké video s Daytona 116500 :

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

....ty Explorer 1 s novým provedením číselníku jsou prima,.......ale někdy mi připadá,že se schválně něco dělá leta jinak,aby se to potom mohlo udělat "onak" a bláááázni měli novou věc na hraní a solili za hračky :-))))

....a propos,ty delší a silnější ručky už mi připadají trošku humpolácké,ale neviděl jsem naživo,.....ty staré mne nikdy nerušily,naopak bylo dobře vidět na idexy

Odesláno

Streete, absolutní souhlas. Minutovku sice prodloužili, ale ručky jsou už moc nabubřelé. Zrovna včera jsme to probírali na brněnském srazu. V každém případě pro mě nejsou nové Exp 1 impulsem k výměně za ty současné, které vlastním. 

Ale ty Daytony .....to je pecka !

Odesláno

Bile Daytony vypadaji bajecne, ale... Nedavno jsem pustil 116520. Hlavni duvod - spatna citelnost. Cas sel jeste pri trose snahy precist, ale na stopkach jsem bez lupy nepoznal, jestli varim vajicka 4, 5 nebo uz 6 minut. Skoda, ze nepouzily stejne reseni jako na "Paul Newman" ciferniku se ctvercem na 5, 15, 25 min.

post-27454-0-78008100-1458417555_thumb.jpeg

Návštěvník Mitak
Odesláno

Toš ale u hodinek přece nejde o odečítaní času nebo jo ? :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...