Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Už jsem sem "dlouho" nic nepřidal :-)

Po poslední koupi Omega SMPc, kterým jsem "dal přednost" před Suby..hlavně z důvodu že se mi líbili oboje akorát SMPc byli o DOST levnější  :rolleyes:  mě to nějak nedalo a pořad mi něco chybělo...tentokrát jsem si řekl, že dojedu pro Suby...ale nějak jsem brouzdal po netu...koukal...studoval...a nakonec jsem před Suby opět dal přednost Omegam...tentokrát Moonum  :notworthy:  Dnes jsem si je vyzvednu nové u AD...první pocity dost smíšené...popravdě ani nevím proč...jestli to bylo tou VELIKÁNSKOU krabici kterou na mě vybalil  :jawdrop:  

větší jsem ještě neviděl...pokud vynechám obal od kuchyňské myčky nebo pračky  :lol:

Ale jak šel čas..hodina..dvě...tři...pořad jsem je sledoval a pokaždé jsem na ně koukal s větším a větším nadšením  :wub:

Zde je několik fotek které jsem narychlo pořídil. Za kvalitu se omlouvám, o víkendu se pokusím nafotit za denního světla lepši  :cheers:

P.S. nadšením jsem zapomněl dat do názvu název hodinek :-(..mohl bych někoho z moderátoru poprosit to tam přidat? Omega Moonwatch 311.30.42.30.01.006,  Díky moc

post-16964-0-83477800-1453920099_thumb.jpg

post-16964-0-83612700-1453920107_thumb.jpg

post-16964-0-75440300-1453920123_thumb.jpg

post-16964-0-84718700-1453920128_thumb.jpg

post-16964-0-70586800-1453920137_thumb.jpg

post-16964-0-69780900-1453920145_thumb.jpg

post-16964-0-37417200-1453920155_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mmaass
Odesláno

Absolutní souhlas s Rybizem. Já to měl podobně , do té doby, než jsem si ty Rolexy pořídil, pak šlo všechno stranou.  ;-) Užívej krásného komba.

Odesláno (upraveno)

Tome jsou k tomu dva černé strapy, klidně se o jeden rozumně rozdělím  :drunk: ...pokud pro tvoje nebude úzký :-)

Odesláno

Gratuluji. Ten box je opravdu famozni. To jsem zvedavej jakym smerem se budes ubirat, ja se nakonec s moony rozloucil prave kvuli Rolex a uz ted se mi po nich styska:)

Odesláno

Směr mám víceméně jasný...RLX...akorát asi trochu trpím masochismem, takže pořad koupi oddaluji a kupuji něco jiného  :giljotiini:  :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)

Ještě dotaz na majitele Moonu...když jste je ráno natahovali, kolik krát  jste otočili korunkou? Teď jsem se uvědomil, že jsem se zapomněl zeptat prodejce... :-)

P.S. lze tento kalibr 1863 považovat za inhous?

Odesláno

Mám taky tohle kufříkový balení a je to nádhera se v něm občas jen tak pohrabat.

Gratuluji k parádním hodinkám.

Odesláno

Ještě dotaz na majitele Moonu...když jste je ráno natahovali, kolik krát  jste otočili korunkou? Teď jsem se uvědomil, že jsem se zapomněl zeptat prodejce... :-)

Kolikrát, to nevím, ale natahuju je až "nadoraz".

Odesláno

Veliká paráda a gratulace, slintám tady :-) Jak píšou kluci Rolex ti nikam neuteče, bude tu stále, asi o něco dražší ale bude :-)

Odesláno

Pěkné Omega kombopost-27300-0-35508800-1453929794.jpg

Njn,"Moony do každé rodiny".Vždycky když je někde vidím,uvažuji jestli je taky neprubnout :)

Odesláno

P.S. lze tento kalibr 1863 považovat za inhous?

Jestli se nepletu, tak ne, jde o Lemanii 1873.

Jinak gratulace k přírůstku, safírovky mám taky a ač jsem je kupoval jen na zkoušku, tak mě vším nadchly a už jsou více jak rok nedílnou součástí mojí rodinky. Vlastně jsem od nich nic nečekal a teď na ně nedám dopustit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...