vladacr Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Moje celkem nedávná akvizice :-).Combat Sub 2-Tone BlueNikdy jsme nebyl na zlatou natož na bicolor, ale u těhle se mi to vysloveně líbíHrátky s modrou při změně světla Velká radost, první, které na chvíli dokázaly dostat z ruky Revue Thommen Professional Diver na denní nošení.
HondzaX Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Vláďo, gratuluji. Po nich jsem už také několikrát pokukoval. Ať ti dělají radost.
stosi Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Gratluju, krásné hodinky. V pohybu na videu ještě lepší
Chorche Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Moc pěkné, gratuluju!Měl jsem je v jiné variantě a jsou to nesmírně příjemné hodinky.
vladacr Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Díky všem za pochvalu :-). Na ruce jsou opravdu velice příjemné, po týdnu se přesnost pohybuje kolem +6 sekund za den. Odkládání na různé strany a boky je nezpomaluje, naopak, nejpřesněji jsou, když jsou na ruce. Ještě rozbalovačka, jak mi je Dee krásně zabalil :-)
Dee Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Jen koukám, že jsem tam asi rovnou měl namontovat ty extra články tahu
vladacr Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2016 :-) To byla následná operace :-) Jeden na každou stranu a mikroregulace na druhé dírce. A sedí jako přilepené a netlačí.
vladacr Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Tak jsem se po delší době dostal k focení a hlavně vyvolání fotek :-)
Karussell Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Zajímavá kombinace, taky jsem na ně zkoušel mesh, ale nakonec jsem zůstal u origo gumy :-)
vladacr Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Mám je od ledna a dosud byly na originál tahu, který je velmi pohodlný, ostatně jako hodinky samotné :-). Tenhle mesh mám doma někdy od listopadu loňského roku a pořád jsem neměl hodinky, ke kterým by se hodil. Minulý týden jsem ho našel uložený v krabičce a rozhodl jsem se, že ho prodám. Takže by to chtělo nějakou fotku, že ano. Na hodinkách, nejlépe. No, a už jsem ho nesundal. IMHO tyhle hodinky posouvá až někam k pomyslné hranici říše společenských oblekovek. Originál gumu mám také, ale zabavila mi ji žena a nosí na ní modré Orienty Mako :-). Já nějak nemůžu rozdýchat tu vanilku, myslel jsem, že to vyprchá, ale zatím tomu nic nenasvědčuje...
Kluk jako buk Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Mám je od ledna a dosud byly na originál tahu, který je velmi pohodlný, ostatně jako hodinky samotné :-). Tenhle mesh mám doma někdy od listopadu loňského roku a pořád jsem neměl hodinky, ke kterým by se hodil. Minulý týden jsem ho našel uložený v krabičce a rozhodl jsem se, že ho prodám. Takže by to chtělo nějakou fotku, že ano. Na hodinkách, nejlépe. No, a už jsem ho nesundal. IMHO tyhle hodinky posouvá až někam k pomyslné hranici říše společenských oblekovek. Originál gumu mám také, ale zabavila mi ji žena a nosí na ní modré Orienty Mako :-). Já nějak nemůžu rozdýchat tu vanilku, myslel jsem, že to vyprchá, ale zatím tomu nic nenasvědčuje... Ta nevyprchá. Naštěstí mě je ta vůně příjemná, dokonce až návyková.
vladacr Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2016 No, tak to vypadá, že si budu muset zvyknout ? Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se