Günter Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Zdravim vsechny chronosilence. Poradte prosim jake hodinky (automaty potapky) vybrat. Certina ds action diver nebo davosa argonautic v bilem. Na certinach se mi Vic libi plastictejsi indexy na davosach zase keramicka lunta. Davosy by byly za 17t certiny do dvaceti.Dik za radu.
MíraMíra Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Ahoj, z těchto dvou za mě Certina. Davosu moc nemusím. Na mě se až příliš často a příliš hodně inspiruje u konkurence, ale na to může mít každej svůj názor. Nicméně asi bych bral Certinu tak jak tak.
Trebor0907 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Pre mna tiez Certina. Uz len vybrat podla pocitu. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
slice Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Tie Certiny vyzeraju ozaj dobre. http://www.onewatchforyou.com/en/ds-action-diver/12041-certina-ds-action-diver-c0134071105100.html
Maxel Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Novější nebo starší model Argonautic? Jestli ten starší (viz. foto), šel bych do nich. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Maxel
People Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Urcite davosy. Certiny su cetky pre turistov vo svajciarsku, tak isto ako tissot.
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Osobně bych se zamyslel nad tritiem a to by byl jedinej důvod proč Davosu. Jestli nechceš tritium tak Certina i když je to kopírka, pro kterou kolegové zatracují Davosu. Řekl bych, že všechny body jsou na straně Certiny.
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Za mne urcite Davosa, jak postuje Maxel.Tyto Certina ma kolega v robote a zadny zazrak to neni, jak zpracovani, tak presnost. Jinak ta luneta chyta pekne skrabance a to se k nim chova hezky. Davosa s keramikou, heliak a vyssi wr. Myslim, ty vyse uvedene Maxel. Maji jen takove leskle nic moc dynko, ale to ty Certina taky. Omluva za dvojak . Upraveno 3. února 2016 uživatelem tano
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Za mne urcite Davosa, jak postuje Maxel.Tyto Certina ma kolega v robote a zadny zazrak to neni, jak zpracovani, tak presnost. Jinak ta luneta chyta pekne skrabance a to se k nim chova hezky. Davosa s keramikou, heliak a vyssi wr. Myslim, ty vyse uvedene Maxel. Maji jen takove leskle nic moc dynko, ale to ty Certina taky.Vzal bych tyto . Upraveno 3. února 2016 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Za mne urcite Davosa, jak postuje Maxel.Tyto Certina ma kolega v robote a zadny zazrak to neni, jak zpracovani, tak presnost....Omluva za dvojak .Měls Davosy v ruce? U mne je tak 2:1 pro Certinu, zároveň jsem myslel, že se bavíme o keramickejch certinách, nejsou tak kontrastní jako plecháče, ale ze dvou variant bych dal přednost té lepší. S přesností je to kus od kusu, štěstí, smůla. Po pravdě mě ta Davosa v reálu dost deprimovala, hlavně tenhle styl koncovek tahu má u mne červenou takže bych přemejšlel nad tritiem a meshem ... ale já bych nevzal ani jedny, dost se mi oboje nelíběj, ale to je osobní pohled na věc. Vzal bych v prodeji ty Longines, kvalita lepší a značka nesrovnatelná, mimo to při prodeji bych nic moc neprodělal.
Maxel Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Když už se načly i jiné kousky, tak do dvacky bych se osobně podíval na ChW Trident C60, v NOS stavu se tu občas objeví. Nebo ty zmíněné LHC, taky dobrá volba.Každopádně pokud je výběr daný, za mně Davosa (starší model). Upraveno 3. února 2016 uživatelem Maxel
tr0t3l Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Niekto mozno napise Davosa len preto, ze to nie je preflaknuta znacka, ale to je asi tak jedine plus (iba v jeho hlave) oproti Certine. Nakreslene indexy na hodinkach za 18k ceskych by ma nebavili. Action Diver sa moze zrovnavat s hodinkami co stoja o par tisic viac, nie s hentymi Davosami...
PavelSch Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Souhlasím s Radkem, Ch. Ward se v tomhle rozpočtu sehnat dají (dokonce nové, když člověk chvíli počká) a i LHC jsou mi sympatičtější než Davosy a Certiny. Já osobně bych 20ku za Certinu nedal a i u Davosy bych hodně cukal. Rozhodně se dají najít zajímavější kousky, jen vydržet
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Jenom ještě dodám, že heliák není radost, ale starost, řekněme u WR 600 a víc ok, ale u 300 je to přežitek.
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Měls Davosy v ruce? U mne je tak 2:1 pro Certinu, zároveň jsem myslel, že se bavíme o keramickejch certinách, nejsou tak kontrastní jako plecháče, ale ze dvou variant bych dal přednost té lepší. S přesností je to kus od kusu, štěstí, smůla. Po pravdě mě ta Davosa v reálu dost deprimovala, hlavně tenhle styl koncovek tahu má u mne červenou takže bych přemejšlel nad tritiem a meshem ... ale já bych nevzal ani jedny, dost se mi oboje nelíběj, ale to je osobní pohled na věc. Vzal bych v prodeji ty Longines, kvalita lepší a značka nesrovnatelná, mimo to při prodeji bych nic moc neprodělal.Nemel jsem je v ruce, to se priznam , ale ty Certina jo a nic moc imho. K tomu heliaku, wr 300 s heliakem znamena realnych 300 m, ne? Pokud se mejlim, tak pardon. Oproti tomu wr 200 u Certina je cca realnych 40-50 metru. Edit: jinak bych se za 20 podival jinam. Chr.Ward, Steinhart. Dotaz byl ale na tyto dve znacky a tak rikam stejne Davosa, at si nekdo rika, ze to je v hlave . Upraveno 3. února 2016 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Neznamená. Laboratorních 300 jako 200, pochybyjy že Davosa používä reálnou tabulku.
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Niekto mozno napise Davosa len preto, ze to nie je preflaknuta znacka, ale to je asi tak jedine plus (iba v jeho hlave) oproti Certine. Nakreslene indexy na hodinkach za 18k ceskych by ma nebavili. Action Diver sa moze zrovnavat s hodinkami co stoja o par tisic viac, nie s hentymi Davosami...Kazdy to mame jinak holt, hlave neporucis . Pokud vim, tak Sinn ma take nakreslene indexy a oproti Certina to je jina liga. Plasticke indexy nejsou vzdy a za kazdou cenu vyhoda. Jinak nic ve zlem .
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Neznamená. Laboratorních 300 jako 200, pochybyjy že Davosa používä reálnou tabulku.Ja Ti nevim, tak bych si jisty nebyl. Pokud jo, tak ten heliak je jen ozdoba, to by chtelo nejak dolozit.
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Ja Ti nevim, tak bych si jisty nebyl. Pokud jo, tak ten heliak je jen ozdoba, to by chtelo nejak dolozit.vsadim co chceš, že pro mně to je opravdu jen ozdoba! a kdykoliv se jí raději vyhnu.ale vážně, jestli víš k čemu a kdy se heliák používá (saturační potápění) tak víš i to, že na ozdobu není. Takže u Davosy je to takhle: údaje o vodotěsnosti se nikdy nebo jen extrémně zřídka udávají jako reálné hodnoty. Jde o vodotěsnost v laboratorních podmínkách. Tedy když se dělá tlaková zkouška, je statická. Když jsou tedy hodinky v naprostém klidu, zvládne možná i tlak uveden na hodinkách ale v praxi je to docela jinak, protože stačí, že pod vodou těmi hodinkami pohneš a tlak se může zmnohonásobit. Velmi zjednodušený výklad ... a platí i pro Davosu, nevěř u ní reálnejm hodnotám. Taky záleží na teplotě, hustotě a td a td. Upraveno 3. února 2016 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 jen dodám: vážně by ses s nima potopil do 50 metrů???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se