Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

brutulus: Rezervu chodu neres, vetsina kousku v tyhle cenovy ji ma ~40 hodin, je jedno jestli 35 nebo 42. Doporucuju navstevu nejakyho hodinarstvi, aspon na cumendu za vylohou, treba nejaky modely srktnes, kdyz je uvidis nazivo. Powermatic 80 ma sice vetsi rezervu chodu, ale za cenu snizeny frekvence kmitu, takze vterinovka chodi min plynule. Nazivo jsem neporovnaval, tak nevim, jak moc velkej je to rozdil.

Akuc: pekny, elegatntni oblekovky.

Upraveno uživatelem gabik
Odesláno

Akuc: jsou fakt hezky, elegantni, skvela citelnost!

• po měsících...
Odesláno

... rozhodnuté to bolo ešte začiatkom roka ale až dnes dorazili ku mne, musím povedať že v realu sú ešte peknejšie. Aj touto cestou musím poďakovať Ivanovi za ochotu a trpezlivosť.

Tak pár fotiek a časom to zamknem :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

fotené mobilom .

Odesláno

Gratulace, jsou paradni nazivo a uzivej ;) .

Odesláno

Moc pěkné! Ať slouží ;)

Sám furt doporučuju dva-tři kousky dokola, bez fantazie, a tak jsem rád, když někdo nepodlehne masám a pořídí něco mimo mainstream.

vďaka, práve že hladám vlastnú cestu, niečomu sa nedá vyhnúť ale aby to nebolo také okoukané ... :D

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...