Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cekani je 2 mesice, sam jsem to zazil.

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Zazněly tady Glycine Combat SUB? :) Pokud jsi objednal ty Tritony, tak už je stejně pozdě. Ale ty Glyciny mívají v chronoshopu skladem a barviček je hodně

Upraveno uživatelem Bonder
Odesláno (upraveno)

Zazněly tady Glycine Combat SUB? :) Pokud jsi objednal ty Tritony, tak už je stejně pozdě. Ale ty Glyciny mívají v chronoshopu skladem a barviček je hodně

Volba dobra, ale zadavateli budou male, pusobi jeste mensi, nez Steinhart 500. Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Australsky microbrand. Pokud se ti libi, tak do nich. Udajne by na to mela byt pet let zaruka. Ja se priznam, ze se mi zda 400usd za zakladni Seiko NH35A strojek celkem dost. Za ty prachy leckdo umi myotu 9015.

Odesláno

Panerai pro chudé Japonce. Ale pěkné.

Ale, to snad ne? :) .

Návštěvník Mitak
Odesláno

Kluci, je to samozřejmě velká nadsázka, ale ta ochraa korunky má někde svůj původ, že ? ;-) Mně se ty hodinky líbí, ale ne zas až tak moc, abych je potřeboval.

Odesláno

...no ta korunka sa mi pači asi najmenej ,za mna stačila by len kryta,inač tie indexy su super a aj plastika citizen vyfrezovane min male indexy aj aj ta luneta super......jak to že, som na ne nikde ešte nenatrafil to je nejaky novy model?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...