Přejít na obsah

huhu4d

Doporučené příspěvky

blackhead: to jsou ty, jak je ještě měly v Texasu za dobrou cenu? Já ty pruhované ciferníky holt tolik nemusím.

Jinak to máme podobně s těmi 033, ten ciferník se chytne a nepustí. Jen doufám, že se mi napodruhé vrátí už bez dalších opruzů. Já si pořád myslím, že pedant nejsem, ale asi teda možná jsem,. Jenže když si člověk jednou něčeho všimne, tak už se nedá odevšimnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

yes

blackhead: to jsou ty, jak je ještě měly v Texasu za dobrou cenu? Já ty pruhované ciferníky holt tolik nemusím.

Jinak to máme podobně s těmi 033, ten ciferník se chytne a nepustí. Jen doufám, že se mi napodruhé vrátí už bez dalších opruzů. Já si pořád myslím, že pedant nejsem, ale asi teda možná jsem,. Jenže když si člověk jednou něčeho všimne, tak už se nedá odevšimnout.

Odkaz ke komentáři

Tak ty sbgj013 jsou boží, já tyhle strukturovaný cifry (snowflaky, různý limitky s lvíčkama, apod.) prostě můžu, a tady ještě v kombinaci s broušenejma ručkama a tou zlatou gmt ručkou, na fotce je to lahůdka...jaká byla chlapci ta dobrá cena?

PS- abych neurazil, tak i ty vaše jsou samozřejmě povedený ;) 

Odkaz ke komentáři

Kdyztak vic SZ, neresme toto verejne, asi by se jim to nelibilo.

Timeless, prý 4900, normálně AD, umí i kouzla jiného druhu co se týče dovozu. Víc detailů bude vědět blackhead.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tak to je pěkná cenovka za takovýhle kousky...sakra kde teď sebrat 125tis, do rodinnýho komba k snowflakům jak dělaný :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Naprostou náhodou jsem zjistil, že kromě nás zde se prezentujících je v československém prostoru ještě  jeden (minimálně?) další majitel nulatřicettrojek.

Trochu mi ho bylo líto - místně příslušný AD, který mi je taky prodal, mu tvrdil, že od nich bude jediný. Bral to ale statečně  :) 

Takže je to prostě masovka :) (možná se pletu, ale nevybavuje se mi žádný další GS model - i když GS Ti diverů tu pár je - který by v ČSSR měli alespoň tři lidi).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...