Snow Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Pre-Baselworld 2015 - Glashütte Original Senator Chronometer ?Blue Dial? Technical parameters: ? Case: ? 42 mm? Height: 12.47 mm? Material: 18 ct white gold? Strap: 21/18 mm? Waterproof up to: 5 bar? Glass: sapphire crystal, both sides anti-reflective? Bottom: sapphire crystal? Dial: ? display 36.8 mm, varnish blue-grainé with engraved silver Roman/Arabic numerals/railroad chapter? Hands: white gold Movement: CALIBER 58-01? Dimensions: ? 35 mm, height 6.47 mm? Balance: screw balance with 18 regulation screws? Oscillating frequency: 28,800 A/h (= 4 Hz)? Power reserve: 44 hours 40 minutes? Balance spring: AnachronShock protection: Incabloc? Jewels: 58 jewel bearings? Manual winding, central hour/minute, off-centre second, second reset with coupled minute ratched, Panorama Date, power reserve display, day/night indicator, bevelled/polished edges, polished steel parts, polished/blued screws, Glashütte three-quarter plate with stripe finish, swan-neck fine adjustment. Strap and Clasp: ? Midnight blue Louisiana alligator leather, white gold foldover clasp. zdroj - http://www.watch-insider.com/news/pre-baselworld-2015-glashutte-original-senator-chronometer-blue-dial/?mc_cid=1db325e106&mc_eid=a70ebb0c75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 to su ale pekne hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Moc krasne, maji uplne vse co se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tak to je velká paráda, ale moc nechápu, k čemu je v půlce rezervy ten otvor v cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tleskám, tohle je opravdu nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tak to je velká paráda, ale moc nechápu, k čemu je v půlce rezervy ten otvor v cifru Indikátor den/noc. Jo, a mně někdo poraďte, co je vlastně za rok. Jinak nadpis nepoberu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tak to je velká paráda, ale moc nechápu, k čemu je v půlce rezervy ten otvor v cifru Indikátor deň noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Paráda. Mají skvělou vychytávku nastavovaní času, kdy se po vytažení korunky vyresetuje sekundovka a minutova ručka se pohybuje přesně po minutových indexech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 14. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 to Bert - rok sem, rok tam. Alexander Linz žije v jiných sférách a já bohužel nepřemýšlím a slepě přebírám. Požádal jsem o nápravu. Už jsem chtěl hned ráno. Ovšem přepadlo mě kouření a pak jsem se šel podívat a dát kus řeči s rolbaři ve Sv.Petru. Dali jsme kafe, dal bych i frťana, avšak tyhle radovánky mi jsou od roku 1988 zakázány. Takže prrrr, bylo kafe a pár retek, asi deset . Na čerstvém, mrazivém vzduchu chutná vůbec nejlépe. No, a pak už přišlo kuropění, objevili se vlekaři s dalším kafem. Pustili nějakou debilní hudbu, to mě otrávilo a šel jsem domů. Pochopitelně jsem na to zapomněl a udal jsem se až před chvílí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Rok sem, rok tam - Snížku, máš naprostou pravdu. Musím uznat, že těm východoněmeckejm klukům se tyhle hodinky povedly. Mám radost, jak se má oblíbená značka blíží k HH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
transdriver Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 fantazie, ten dial je libový. Krásně kompaktní hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Videl som včera naživo, tie fotky tomu nerobia dostatočnú česť! Sú ešte oveľa krajšie Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem McLenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se