Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsou to vojenske hodinky, mely by vydrzet vsechno. Sel bych mozna do te cerne verze s gumou nebo NATO strapem - tady u te verze budou po par akcich videt stopy. Ale to k tomu patri.

Odesláno

Co se tyce Traseru, tak toho vydrzi opravdu hodne, viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87240-traser-p-6600-mil-g-sapphire-le/

Ovsem u toho titanu musis pocitat, ze na nem budes mit brzy spoustu "zaseku". Osobne doporucuji trochu jine pouzdro a remen/strap

Pokud Ti jde o odolne hodinky a priorita je tritium, tak krome Traseru muzes jeste mrknout na nejake Luminoxy.

Odesláno

Díky za reakce. Zase se mi za tuto cenu nechce mít otloukánky, měly by dělat i po roce trochu parády. Je tedy ocel vhodnější?

Priorita je dlouhá svítivost. Tritium je fajn, už jsem ho měl a byl jsem nadšený.

Když jsme u materiálů, doporučili byste na pásek spíš pryž nebo silikon?

Odesláno

Titan versus ocel uz se tady resil http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40994-titan-nebo-ocel/ ...tam najdes ruzne odpovedi  ^_^

Obecne je titan "mekci", ale lehci a "prijemnejsi" a noseni nez ocel...Ale nekomu to zase muze prijit jako nevyhoida, ze jsou hodinky prilis "lehke".

Pryz / kaucuk / silikon ...kazdy ma sve odpurce a zastance, kazdemu vyhovuje neco jineho, u nekoho muzou nektere materialy vyvolat alergickou reakci, apod. V podstate tan nejsou nejake vyrazne rozdily, pryz je odolnejsi v tahu oproti kaucuku, kaucuk zase mekci a pro mnoho lidi "prijemnejsi". Silikon je podobny mechanicky pryzi a je "vice" antialergicky.

Odesláno

Já už těch celotitanovek od Traseru viděl po pár letech nošení docela dost a žádné se mi nezdály nijak extrémně poničené (čti tah plný rýh). Titan si prostě získává patinu nošení. Parádu udělají i po několika letech. Toho bych se nebál. 

Odesláno

Osobně bych tam nechal i ten tah. Na takovýhle hodinkách by měl něco vydržet.

Jinak- nakoupil bych případně gumu i silikon, na něco se hodí víc to a na jinou věc ono.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...