Sphinxx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Semi: dostaly se mi po Tobě hodinky a rozmazávat to určitě nebudu, jen reaguji na Tvou poučku vůči mě, jak se chová chlap . Proto jsem psal, že od Tebe to sedí. Více k Tobě nemám co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Co přesně prosím Tě není chlapského na tom, kupovat si hodinky a po pár dnech , týdnech nošení je poslat dál? Nejsem hodinář, hodinky nosím a až nebaví, pošlu dál, neprodávám nové hodinky... Znovu opakuji, vyjádřil jsem názor, nikterak poučku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tím pádem je to vyřešeno Filipe, já jsem se k tomu také vyjádřil. Nemám k tomu více dodat. Tohle je pěkné vlákno, kde jsou hezké fotky, takže jej nehodlám zasírat nějakými "frustračními nesmysly ani se v ničem hnípat". S Vítem to řešíme, respektive dořešili jsme a to je pro mě podstatné. Tohle jsou pro mne hodinky, které se mnou dost zažily, takže novému majiteli přeji, aby vydržely dlouho, je to dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tím pádem je to vyřešeno Filipe, já jsem se k tomu také vyjádřil. Nemám k tomu více dodat. Tohle je pěkné vlákno, kde jsou hezké fotky, takže jej nehodlám zasírat nějakými "frustračními nesmysly ani se v ničem hnípat". S Vítem to řešíme, respektive dořešili jsme a to je pro mě podstatné. Tohle jsou pro mne hodinky, které se mnou dost zažily, takže novému majiteli přeji, aby vydržely dlouho, je to dobrá volba.Jmenuji se Tomáš, ne filip ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 ono je vůbec supr se tu oslovovat ménama, to úplně miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 ono je vůbec supr se tu oslovovat ménama, to úplně miluju... jj Asi záměna no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Jmenuji se Tomáš, ne filip ... Promiň Semi, řeším tu něco ještě s jedním kolegou a překlepnul jsem se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Chlapi, ne že by mě to nebavilo, ale jestli chcete pokračovat, tak vkládejte i fotky, jste v sekci fotogalerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Vracím se zpět k tématu ... nějaké archivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Jakoby říkala: Neprodávej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 .. a má pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 tak tak, neprodavej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Už jsou fuč. Mám ale z prodeje dobrý pocit, koupil je někdo, kdo po nich toužil celé roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Vzpomínková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Památeční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Moc pekne Vite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 ikonickej kus:) neporidis je znova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Byly super, ale mám toho moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se