Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chronomagove, na netu jsem nasel navod jak premenit inverzni display na pozitivni, ale sam si na to netroufnu. Nevite prosim o nekom, kdo by to zvladl? Diky.

Odesláno

Frostie:diky,to jsem zkousel,uz to delal,ale na cizi hodinky si netroufne

Odesláno

děkuji za snahu a tip,

no, asi se s tím naučím žít:) než si je sám zničit

Odesláno

Řečí kolem reverce displeje je tu dost, ale nikomu se do toho asi moc nechce.

Já se spíš zeptám, co tě k tomuto kroku vede? Ta viditelnost není až tak špatná a inverzní displej mi vždycky připadal tak.. hodnotněji, nebo jak to nazvat.. prostě líp.

Já bych tento krok hodně zvážil.

Odesláno

Ten inverzni disp.vypada prdacky, ale ta citelnost je horsi. Nikdo tu predelavku neudela, tak asi zustanou originalni:)

Odesláno

Koukám člověk se stále učí stačí. Teď si vybavuji že když jsem začínal laborovat s digitálkama tak záleželo na otočení polarizační folie. Kdysi nebyly lepené dnes jsou nalepeny a nějak se jim nechce dolů. Rozebral jsem asi 10 kousků a nic. Ale udělám nějaké pokusy.

Odesláno

Tak to asi necham takhle. Musel jsem to vyfotit z bleskem, jinak byly cisla necitelna:(

post-4904-0-97618300-1455973132_thumb.jpg

Odesláno

Jo je to tak ,kdysi záleželo jak se tam dala ta polarizační fólie, dnes nevím . Když je součástíb displeje

Odesláno

Tak jsem zalaboroval až takovej opruz to není, ale nikoho do toho neposílám. Každopádně NE na každém stroji ta folie funguje. Našel jsem stroje a folie ať se otočila jak koliv display byl stále stejný.

post-23268-0-03970500-1456137887_thumb.jpg

post-23268-0-12116000-1456137904_thumb.jpg

Odesláno

jenomže já potřebuji tu fólii vyhodit a teď je otázkou, zda to tam není nalepený:(

Odesláno

Horní fólie je lepená, když to budeš strhávat (třeba žiletkou), tak můžeš displej zlomit. Když se ti to podaří, tak musíš ještě displej očistit od lepidla. A pak k tomu přiložit tu fólii o těch 90° pootočenou. To už je snazší spíš někde sehnat displej ze "správné" verze, protože v drtivé většině se dělají Casio moduly s displeji v obou verzích.

Odesláno

díky za podrobné vysvětlení,

tak to je moc složitý a velká pravděpodobnost, že se něco podělá, takže na to kašlu!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...